Cursă de alergări prin galeriile subterane de la Cricova

La 25 ianuarie 2015 va avea loc o cursă de alergat mai neobișnuită. Evenimentul este o premieră, fiind vorba de primul maraton subteran prin galeriile de vinuri de la Cricova.

Cursa se va desfășura pe o distanță de 10 km și va fi parcursă de către 35 de persoane. „Distanța – 10 km pe un teritoriu unicat. Nu e pur şi simplu o cursă, ci primul maraton subteran în beciurile de vinuri din istorie”, spun organizatorii evenimentului.

De asemenea, participanții vor deveni și eroii unui spot publicitar care va servi drept instrument de promovare a unui mod sănătos de viață. În viitor, cursele se vor desfășura anual, încercând să devină și un eveniment de talie internațională.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *