Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Replica Maiei Sandu pentru Ion…

Replica Maiei Sandu pentru Ion Chicu: „Nimeni nu are nevoie acum de demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat”

Maia Sandu i-a dat replică lui Ion Chicu, după ce premierul, printr-o postare de Facebook, a atact-o pe lidera PAS, spunând că „politiciano, pierzi că te-ai aliat cu Candușhor, care-ți era coleg de guvern, când s-au furat 14 miliarde de lei prin… angajare de răspundere”, în contextul în care fracțiunea PAS a boicotat ședința de astăzi a Parlamentului. Fosta prim-ministră, în reacție, a declarat că Ion Chicu este un om frustrat.

Citesc mesajul Prim-ministrului Republicii Moldova și mă îngrozesc pentru soarta oamenilor când mă gândesc că acesta este prim-ministrul care conduce țara noastă. Am un singur răspuns pentru dumnealui: La muncă! Oamenii mor din cauza modului dezastruos în care ați administrat criza. Nimeni nu are nevoie acum de demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat, a comentat Maia Sandu.

Având în vedere că Parlamentul nu a avut joi, 2 iulie, cvorum pentru a se întruni în ședința plenară în care pe ordinea de zi se afla și angajarea răspunderii Guvernului pentru patru proiecte, Ion Chicu i-a dedicat o postare pe pagina sa de Facebook Maiei Sandu, menționând că „erai specialistă venită de la Banca Mondială – chiar erai atât de limitată să nu înțelegi, că guvernul din care faci parte fură miliardul de la Oameni?”.

În mesajul inițial au fost admise câteva greșeli gramaticale, astfel că șeful Executivului l-a editat ulterior.