Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ După reabilitarea drumului, pe…

FOTO După reabilitarea drumului, pe strada Albișoara vor circula troleibuze. Autoritățile anunță lansarea unei noi linii de troleibuz

Conducerea Primăriei municipiului Chișinău, anunță că urmează să fie lansată o nouă linie de troleibuz în Capitală. Vehiculele, care vor face legătura între sectoarele Botanica și Buiucani, vor merge pe strada Albișoara, după ce drumul proaspăt reparat va fi dat, în întregime, în exploatare.

Anunțul a fost făcut de către conducerea Primăriei Chișinău, printr-un mesaj postat pe Facebook.

În anunț, edilul Capitalei, Ion Ceban, menționează că troleibuzele care vor circula pe noua linie urmează să ajungă din Riga, capitala Letoniei.

„Cel mai probabil troleibuzele ce urmează să ajungă acum din Riga vor fi direcționate pe această stradă. Unitățile de transport vor circula pe strada Albișoara și pe unele străzi, unde în prezent este puțin transport public sau nu este de loc. Până miercuri Regia Transport Electric trebuie să prezinte schema de circulație și itinerarul rutei”, scrie primarul.

Tot în mesajul lui, Ceban menționează că strada Albișoare, care se afla în reparație, urmează, în curând în exploatare.

„Strada Albișoara în curând va fi dată integral în exploatare, mai sunt anumite porțiuni pe unde se intervine, vor fi schimbate semafoarele și adăugarea mai multor semne de circulație, dar și stații de așteptare”, mai scrie Ceban.

Strada Albișoara a început să fie reabilitată încă din luna august. Traficul rutier a fost sistat treptat pe mai multe porțiuni de drum.