(VIDEO) Încă o gură de canalizare face victime pe înserate

Încă o gură de canalizare descoperită face victime pe înserate la intrare în Scuarul Europei din Chișinău. Cel puțin două mașini au fost surprinse în timp ce le-a alunecat roata în groapa descoperită. Imagini cu această groapă au fost difuzate astăzi la amiază în rețeaua virtuală.

Amintim că acum o săptămână un copil a căzut într-o groapă similară care avea capacul defect.

De câteva luni, bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău se află în reparație, iar lucrările sunt realizate de către firma SC „Delta ACM 93” SRL din Româ­nia.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *