(VIDEO) Imagini de pe camerele de supraveghere din timpul atacului din Stăuceni

Poliția capitalei a făcut publice o serie de imagini video de la atacul din Stăuceni. Pe video se vede cum mai multe persoane intră într-un magazin de materiale de construcții și îi iau la pumni pe cei care se află în magazin.

Camerele de supraveghere din incinta magazinului au suprins momentul în care mai mulți indivizi au intrat în interior si au început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe unul dintre angajati. Ulterior, atacatorii au încercat să spargă usa biroului unde se aflau si alti angajati, printre care si proprietarul magazinului. Acest din urmă a scos arma și a început să tragă în direcția atacatorilor.

Până în prezent au fost identificate patru persoane din grupul celor 13 atacatori, au declarat procurorii într-o conferință de presă din 17 februarie curent. Toate cele întâmplate au fost înregistrate de camerele de supraveghere din magazin.

„O mare parte din informații relevante sunt preluate din aceste imagini și ne permite să concluzionăm că, în primul rând, a fost o acțiune organizată a acestor persoane, proprietarul a întreprins toate măsurile pentru a se apăra și, cel puțin la moment, se pare că aplicarea armei de foc a fost necesară pentru apărare”, a declarat procurorul municipiului Chișinău, Igor Popa.

Video: www.PolitiaCapitalei.md
Sursa: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *