Omul de Gardă: Tudor Pânzaru

289-panyaru-omTudor Pânzaru

Veteran al războiului din 1992, luptător pentru integritatea şi independenţa R. Moldova, Tudor Pânzaru, din or. Căuşeni nu uită prin ce a trecut şi încearcă să-i facă şi pe alţii, în special pe demnitarii acestei lumi, să fie sensibili la problemele participanţilor la război.

«Consider că am fost persecutat de stat anume din motivul că am participat la acest război. Reprezentanţii comuniştilor au fost ostili întotdeauna faţă de luptătorii din acel Război pentru Independenţă şi au ignorat permanent interesele noastre», spune Tudor Pânzaru.

Veteranul deţine Legitimaţia nr. 31630, care nu-i oferă niciun drept din cele pe care le-ar merita, la fel cum nu oferă garanţii şi drepturi legale altor luptători pentru integritatea teritorială a R. Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *