Omul de Gardă: Teodosia Cosmin

290-teodosia1Teodosia Cosmin, a contribuit la constituirea Muzeului Memoriei Neamului. Ea a avut şi are un cuvânt greu de spus întru apărarea memoriei tuturor celor care s-au sacrificat pentru adevărul istoric.

“Numele eroilor noştri ar trebui cunoscute pe dinafară şi rostite ca o rugăciune”, susţine Teodosia Cosmin, care a cunoscut în viaţă amarul deportărilor şi al injustiţiei comuniste.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Valentina Cușnir

    Fiecare din noi trebuie să viziteze Muzeul Memoriei Neamului și să contribuie la buna lui funcționare.
    Doamna Teodosia Cosmin este un Exemplu pentru Neamul Nostru. Din capitala Italiei îi transmit multă sănătate și închinăciuni pentru totul ce face pentru noi și viitoarele generații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *