Mătăsaru: Procurorul Malai visează

matasNu m-am descurcat bine cu dosarele penale fabricate anterior pe numele meu, că procurorul Oleg Malai, cu echipa sa formată din alţi zeci de procurori, îmi fabrică alt dosar, chiar în văzul tuturor, făcând abstracţie de principiile dreptului procesual penal, de drepturile fundamentale ale omului. Procurorul Malai, prin abuz de serviciu, recurgând la infracţiuni contra justiţiei, îmi fabrică următoarele:

Acuzaţia nr. 1. La 19 mai, peste 40 de zile de la evenimentele din 7 aprilie, mi-a prezentat concluzia medicului legist, potrivit căreia eu aş fi cauzat leziuni corporale de gradul 2 unui număr de trei poliţişti, aflaţi în exerciţiul funcţiunii în timpul acţiunilor de protest din 7 aprilie.

Acuzaţia nr. 2. Malai invocă faptul că eu aş fi arborat drapelul străin pe sediul Preşedinţiei şi că aş fi incendiat Parlamentul.

Acuzaţia nr. 3. Tot Malai m-a informat că eu i-aş fi bătut măr pe trei poliţişti din cei 7 care au venit să mă aresteze în dimineaţa de 8 aprilie. Tot eu i-aş fi ameninţat cu moartea, când ei au venit, chipurile, cu binişorul să mă ducă la Comisariatul General de Poliţie (CGP). În realitate, pe 8 aprilie, când ieşeam din casă, la 9.10, am fost atacat de 7 persoane în civil, echipate cu un «electrosoker». Am fost doborât din spate, bătut cu picioarele şi cu pumnii în faţa casei, fiind răpit şi dus la CGP, unde am fost torturat zile în şir. Bănuiesc că tot ei au organizat furtul bunurilor familiei mele, făcând uz de cheile luate de la mine din buzunar.

Halal procurori care fac astfel de «investigaţii», cu metode şi tehnologii nkvd-iste.  Aşa că, păzeşte-mă, Doamne, de procurori.

Anatol Mătăsaru,
penitenciarul nr. 13

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *