Culisele dosarului ASCOM vs Baştovoi: Glotov şi oamenii săi din MAI

Fostul vicepreşedinte ASCOM Group, Andrei Baştovoi, este acuzat de însuşirea ilegală a unor sume consistente de bani din contul companiei miliardarului Anatol Stati, precum şi de tentativă de omor a fiului acestuia, Gabriel Stati, preşedintele companiei, şi a şefului Departamentului de securitate din cadrul ASCOM Group, Veaceslav Glotov. Deşi Andrei Baştovoi şi fiul său au fost reţinuţi şi primul se mai află în stare de arest la domiciliu, organele de anchetă nu au prezentat încă probe care ar demonstra vinovăţia lor. Pe de altă parte, anchetatorii au divulgat mai multe materiale operative contrafăcute.

Continuare din nr. 351

Ce legătură are Direcţia investigare a fraudelor cu omorul la comandă?

Solicitat de ZdG să comenteze materialul operativ pe care l-a prezentat la conferinţa de presă, şeful Direcţiei investigare a fraudelor din cadrul MAI, Vitalie Briceag, a răspuns evaziv, direcţionându-ne la Procuratura Generală. “La acest moment nu pot să vă dau careva declaraţii, deoarece dosarul se află în procedură la Procuratura Generală şi toate întrebările trebuie să le adresaţi dânşilor. În cazul în care eu voi comunica careva informaţii, este posibil să fie periclitată desfăşurarea acţiunilor de urmărire penală, fapt care este interzis conform legislaţiei în vigoare”. De menţionat că dosarul s-a aflat la PG încă de la iniţierea urmăririi penale, Direcţia lui Briceag pornind ancheta în comun (nu în paralel) cu Procuratura. Atunci când a organizat conferinţa de presă, se pare că tainele anchetei îl preocupau mai puţin.

Într-o altă ordine de idei, Direcţia investigare a fraudelor din cadrul MAI nici nu are competenţele necesare pentru a conduce o anchetă pe cauza tentativei de organizare a unui omor la comandă. În atribuţiile sale intră investigarea încălcărilor legislaţiei în domeniul economic, or omorul nu este o astfel de infracţiune. Motivele locotenent-colonelului Briceag au fost, însă, de alt ordin. “Pentru mine, care cunosc interiorul, e foarte simplu, fiindcă acest Vitalie Briceag este fratele lui Iurie Briceag, care circa 5-6 ani a lucrat în Departamentul de securitate al ASCOM împreună cu acelaşi Glotov şi care acum lucrează la Ministerul Apărării, consilier-şef la dl Marinuţă. Glotov mi s-a lăudat personal de la venirea din Africa: «Uite ce achievement am reuşit noi, l-am promovat pe fratele lui Iurie, pe Vitalie, şef de direcţie şi-acum o să ne fie de mare ajutor». Această structură, promovată făţiş de ASCOM, acum practic plăteşte tribut, întoarce banii investiţi, cum ar veni. Dar indiferent cât de afiliat, corupt şi perfid ai fi, este o anumită limită peste care nu poţi să treci, odată ce eşti ofiţer, ţi-ai pus epoleţi, porţi armă la brâu, diriguieşti destinele oamenilor”, ne-a mai spus Andrei Baştovoi.

Contactaţi de ZdG, reprezentanţii PG au evitat să-şi asume responsabilitatea pentru materialul operativ difuzat de MAI, deşi în el au fost utilizate probe colectate de procurori. Mai mult, aceştia au declarat că nici nu au văzut materialul operativ. “Eu nu pot să răspund de materialul pe care l-a difuzat MAI. Ei au făcut pentru reclama lor, dar ce anume au arătat eu n-am văzut. Ei nu ne-au întrebat pe noi, deşi dosarul a fost iniţial pornit de noi. Nici nu ţinea de competenţa lor. Există şi prezumţia nevinovăţiei, şi alte momente. E clar că n-au avut dreptul, mai ales să arate audierea persoanei bănuite. Briceag o dată s-a implicat, altă dată nu vrea să vorbească”, ne-a spus Corneliu Bratunov. Şi subalternul său care instrumentează dosarul, Lilian Cociu, a declarat că nu a văzut materialele difuzate de MAI, dar a admis că Briceag a încălcat legea. “Cine sunt vizaţi în acel material nu au decât să dea în judecată persoanele care l-au efectuat. Eu ce am cu dânsul? N-am ieşit nici eu şi nici Serviciul de presă al Procuraturii Generale cu detalii. Noi, cu timpul, ne vom pronunţa şi referitor la materialele care au fost difuzate. Voi vedea tot şi mă voi pronunţa în cadrul cauzei penale”.

Baştovoi: Este o răfuială internă

Fostul vicepreşedinte ASCOM, Andrei Baştovoi, consideră că în spatele dosarelor stă Departamentul de securitate al companiei miliardarului Anatol Stati, care în ultimii ani şi-a însuşit funcţia de control economic şi financiar în cadrul companiei. “Controale în ASCOM se fac cu regularitate, însă până în 2008 ele erau efectuate de revizori profesionişti. Toate insinuările s-au început când au venit băieţii lui Dzerjinski cu pistoale la brâu, care n-au înţeles ce scrie în acte. Dar nu era mai simplu să ia pe cineva din ne-securitate, un revizor sau o companie de audit, să se lămurească, şi atunci avea să devină totul clar. Departamentul de securitate al ASCOM a priori pleca să găsească încălcări şi spunea care anume. Din 2008 până în 2011, «iz dostovernyh istocinikov», departamentul lui Glotov a tot iniţiat controale în stil KGB-ist, ocupându-se nici nu de anchetă internă, dar de un fel de răfuială internă”, a declarat pentru ZdG Andrei Baştovoi.

Baştovoi a detaliat cum a decurs ultima verificare iniţiată de Departamentul de securitate al ASCOM Group. “În iunie 2011 a venit, în sfârşit, o comisie în frunte cu acest Glotov, am stat cu ei o lună de zile, le-am pus la dispoziţie tot ce-au cerut, i-am rugat pe toţi subalternii să nu se opună, dar să prezinte toate documentele. El personal îmi făcea tot felul de masaje la tâmple, că «Dle, eu n-am nimic cu tine, eu văd că aici e ok», că  «numai tu poţi conduce proiectul ăsta», că «sunt mici carenţe care trebuie corectate, dar cine nu le are». Aşa a fost discuţia mea cu el atâta timp cât a stat în Sudan, după care pe data de 13 iulie eu să vin la Chişinău şi a doua zi să fie pornit dosar penal pe cazul respectiv, iar pe 2 august eu să fiu arestat împreună cu fiul meu”.

Baştovoi a adăugat că Anatol Stati, cel care a depus în iulie curent la Procuratura Buiucani plângerea pe numele său şi al fiului său, Valentin Baştovoi, ar fi fost influenţat de Veaceslav Glotov, şeful securităţii companiei, să-l acuze de însuşirea ilegală a sumei de 185 mii de dolari din contul ASCOM Group. “Glotov, picurând ani de zile pe urechile conducerii ASCOM, la un moment dat a reuşit s-o convingă de acest fapt. Aceasta nu a ezitat şi, fără a se lămuri ce se întâmplă în casă, a scos rufele murdare în public. Până la urmă e treaba lor, ei au ieşit, ei să se apere. Eu nu am de gând să atac în mod mişelesc precum au făcut ei cu mine, dar onoarea şi demnitatea mea, desigur, le voi apăra cu toate mijloacele legale posibile”, a mai spus fostul vicepreşedinte ASCOM Group.

Baştovoi susţine că prejudiciile care îi sunt aduse prin învinuirile pe care le califică drept nefondate şi lipsite de bun-simţ se vor transforma, pe termen lung, în prejudicii consistente pentru imaginea companiei ASCOM Group. “S-ar putea ca treburile să meargă prost la companie, şi ei, la un moment dat, să zică că de aceea a fost totul atât de rău pentru că a fost condusă de aşa conducători. Dar odată şi odată adevărul o să iasă la suprafaţă, vrei nu vrei. Să zicem că resursa lor administrativă va fi atât de tare încât ancheta o să dureze încă jumătate de an. Dar odată şi-odată va trebui să ajungă la o finalitate, într-o instanţă de judecată, de unde, în lipsă de probe, experţi, precedente, vor pleca cu toate hârtiile acasă. Iar ASCOM, care acum se pretează a fi o companie serioasă, nu va mai fi credibilă în afaceri”.

Glotov: Noi nu am făcut nimic rău

Solicitat de ZdG, şeful Departamentului de securitate al ASCOM Group, Veaceslav Glotov, a evitat să comenteze dosarul lui Baştovoi “nu pentru că nu am ce spune sau refuz să comentez”, precum s-a exprimat, dar din motiv că este “un om care ascultă de lege” şi nu vrea să dăuneze acţiunilor de anchetă. Glotov ne-a îndemnat “să aşteptăm până când se va finaliza ancheta şi atunci lucrurile vor deveni mai clare”. El s-a arătat deranjat, pentru că nu cunoaşte ce “culoare” are ziarul nostru şi care este “orientarea” acţiunilor jurnaliştilor care scriu despre acest dosar. “Nu sunteţi instanţe judiciare, corect? Nu puteţi să emiteţi verdicte. Şi-apoi mult gunoi este în presă, se abuzează de zvonuri, în spate se ascund interese personale, cu atât mai mult nu cunosc ce ziar e acesta. Eu ştiu că există aşa ziar, dar cui aparţine, cine îl plăteşte – asta nu cunosc”, ne-a spus Glotov.

Ulterior, peste 5 minute după discuţie, fostul maior KGB-ist mi-a telefonat să-mi spună că s-a informat în privinţa identităţii mele. “Am decis să mă documentez şi tocmai mi s-a comunicat că aşa corespondent nu lucrează pentru ziar. Mi s-a spus că acolo muncesc câteva femei şi un bărbat”, a menţionat Glotov. El a mai adăugat: să fim atenţi pe cine “lăudăm” şi pe cine “criticăm”. “Dacă sunt încercări de provocare, mai bine nu faceţi acest lucru. Adevărul unul Dumnezeu îl cunoaşte, înţelegeţi? Este un refren de vodevil: Criticul trebuie mereu să ştie pe cine să laude şi pe cine să critice. Muzica nu noi am comandat-o, dar altcineva, din moment ce îmi telefonaţi şi încercaţi să scoateţi din mine informaţii. Dacă era necesar, eu deja stăteam în oficiul redactorului-şef al ziarului şi vorbeam cu el pe toate temele, de la fotbal până la geopolitică, dar aşa nu-mi trebuiţi”, a punctat Glotov.

El a precizat că părerea sa despre dosar “este de ordinul doi sau de ordinul trei”, dar a ţinut să accentueze că vinovaţii trebuie căutaţi în altă parte. “Noi nu am făcut nimic rău, nouă ni s-a făcut ceva rău. Organele de anchetă să se lămurească”, a concluzionat Glotov.

Până a prelua şefia securităţii ASCOM Group, Veaceslav Glotov a activat ca ofiţer superior în forţele de securitate ale fostei RSSM. Menţiunea despre maiorul KGB Glotov o găsim în dezvăluirile regretatului Serafim Saka, într-un interviu pentru Jurnal de Chişinău. Potrivit lui Saka, Glotov ar fi încercat să-l racoleze pentru a ponegri intelectualii moldoveni care promovau ideea românismului şi a limbii române.

Reporter de Gardă
În numărul viitor:
„Lista neagră” a lui Anatol Stati, poziția angajaților din Sudan, culisele auditului comandat de ASCOM Group.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

37 comentarii

 1. jurist amator

  Îl cunosc personal pe Domnul procuror Lilian Cociu si ma bucur ca a facut aceasta declaratie sincera, indemnandu-l pe Bastovoi sa-i dea in judecata pe cei de la MAI pentru conferinta lor de presa. Sunt sigur ca pentru el finalul anchetei este clar, dar ca e o treaba de procedura sa inchida cazul. In plus, cred ca se fac asupra Domniei sale presiuni de la ASCOM. Domnule procuror COCIU, nu va lasati intimidat, luati atitudinea corecta si aparati fata justitiei moldovenesti atat de ponegrita de sleahta de procurori corupti! E un caz de rezonanta nationala si aveti ocazia sa va faceti un nume de om al legii sau de om vandut, santajabil, in functie de pozitia pe care o veti avea. La fel si Domnul procuror Bratunov a dat o replica ferma! Bravo! Briceag trebuie demis si trimis sa lucreze la ASCOM, cu colegul GLOTOV, dar undeva departe, in Africa, sa nu mai calce picior de-al lor pe pamantul Moldovei!

 2. tunul lui stefan cel mare

  Nu-l inteleg pe Domnul Stati. Oare de ce a tinut cu tot dinadinsul sa se ajunga la o lupta pe viata si pe moarte? Oare nu intelege ca nimeni nu este prost ca sa accepte de buna voie sa stea in puscarie, mai ales daca este nevinovat? Normal ca va urma o replica pe masura acuzatiilor, mai ales ca nu are de a face cu niste prosti si niste nimeni. Acum si-a pus toate tunurile pe el si pe ASCOM si sunt sigur ca vor urma bubuituri zdrobitoare. Sau i se pare ca are prea putini dusmani? Sau poate i se pare ca are prea multi bani si ca nimeni nu e in stare sa-l zdrobeasca? Paranoia, Anatol Dmitrevici, paranoia… Si asta de la prea multa vorba cu paranoicul Glotov. Pacat, se putea si altfel.

 3. jack

  Pai doar Briceag are video cu milioane de euro :), insirati pe mese sau pe jos, ca acolo in imaginile video aratate de ei a fost un ciomadan de euro pentru killer :).

  Aici e o situatie tipica ca in politica, cand serviciile secrete conduc tara prin propaganda si manipulare informationala.

 4. colonel teaka

  “Shi uei Lilic shi kiar ashe de rau patsan ii Briceag k l-ai padvidit ashe? Shi nu se pute omeneshti” :)))))

 5. Sony

  Tovaras colonel,mars si pune mana pe abecedar ca si fara badarania ta ne rade Europa.Internetul e citit de milioane de oameni instruiti,nu numai de colonei si interlopi analfabeti (maldavskie).

 6. colonel teaka

  Eu stiu se scriu inche tare bini da numa nu ma folosesc!!! Noi ne luptam cu banditii nu citim carti! Ai kistol ai furaska tet normal shi davai la dela!!! Shi nu rade Glotov tot ii colonel da la africani le spunea sa-l numeasca general si ia uite ce bine a ajuns! Prost sa fii noroc sa ai! :)))) Jos intelectualii si nationalistii!

 7. roman din romania

  Tablocul este clar. O rafuiala care se intoarce ca un bumerang in capul ASCOM-ului. Dar ceea ce ma mira este cum de un om atat de incult in materie de economie si management, labil psihic si ramolit precum Glotov a fost trimis in lupta cu un adversar atat de inteligent si experimentat ca Bastovoi?

  Rafuiala in sine este un lucru josnic, iar daca ea se face cu scopul de a-ti acoperi propria nedreptate si slabiciune, este de doua ori mai josnica. Pacat.

  Din cele prezentate de jurnalisti, daca procurorii au declarat ceea ce au declarat, adica au sesizat incalcarile politiei si cunosc legatura dintre colonelul Briceag si Ascom, nu inteleg de ce nu incepe procesul invers?

  In plus, am urmarit pe blogul “Dreptate pentru Bastovoi” materialul “operativ” al MAI in care Glotov s-a fotografiat mort. Oameni buni, oare nimeni nu vede ca este vorba de un caz clinic si ca inainte de a lua in serios acuzatiile unei astfel de persoane e necesar un control psihiatric? Aveti toate simptomele unei schizo-paranoia avansate, cu halucinatii, mania persecutiei si toata paleta de reactii vrednice de un om bolnav. Sfatuies avocatii sa ceara controlul psihiatric a individului.

 8. fenealeaks

  Si nu au putut intre ei sa isi bata botu sau sa se impuste,ce mai cauta dreptate de la stat.Au uitat posibil ca sa te adresez la stat nu trebue sa fii un evazor fiscal.Sau statul moldovei e o gumanitarnaea pomoshi,pentru toti banditii???
  O indagine despre cei esiti din ascom si popositi la cimitir,va explica paranoea lui An.Dm

 9. SAQARTVELO

  ILIE BRATU;
  PARTIDUL REINTREGIRII NATIONALE / PRN /
  http://www.proromania.net/toppage2.htm#fantoma%20care%20ban

  Este imperios necesar ca pe scena politică din RM să apară o nouă şi veritabilă forţă politică, alcătuită din tineri bine şcoliţi si educaţi in spiritul Limbii Române şi a Istoriei Românilor, care n-au apucat sa fie contaminaţi de molima comunisto – sovietică, si asupra carora nu planează suspiciunea de fi colaborat cu KGB sau SIS,
  şi al carei obiectiv declarat ar fi tocmai readucerea teritoriilor româneşti de la est de Prut acasă, in componenţa României! Anume in acest sens am lansat proiectul ,,Partidul Reîntregirii Naţionale (PRN)”, vezi http://www.proromania.net.
  Apropo, Grupul de Iniţiativă pentru crearea PRN este în ultima fază de constituire, cine mai doreşte, şi mă refer în special la cei din raioane şi mn Bălţi, care sunt pregatiţi şi au vocaţia pentru a fi lideri, ar trebui să se grăbească… (Pentru răuvoitori: eu nu pretind a fi lider, nici măcar nu mă aflu in RM, dar asta e o altă poveste…).
  —————————————————————–
  N.B. a mea:
  DAR OARE DENUMIREA DE
  “BLOCUL RE-INTREGIRII NATIONALE”
  nu ar fi mai bine ? lumea s-a cam saturat de partide de papuse.

 10. gicu

  Astept cu nerabdare episodul III. Vreau sa vad “lista neagra” a lui Stati. Acest personaj mai ca ii face concurenta lui Plahotnik si are toate sansele sa-i ia locul in buletinele de stiri 🙂 Tara are nevoie de un “Om negru”!

 11. Eugen

  Inca unul? Sau e tot acelasi?))) Cine esti, pui de lele? Care din frati? Sau e CHIAR tata?! Desi, bine zis – “Omul negru”. Te prinde bine bronzul din Sudan!

 12. Jonny

  Eu vad numai un final, dosarele tre transmise in judecata sau clasate, ASCOM ul trebuie sa aduca probe…nu se poate de arestat pe cineva fara probe, cred ca numai la oi in tara asa ceva e posibil, Moldova tara minunilor!!
  Deasemenea astept cu nerabdare partea III, investigatia devine tot mai interesanta!!

 13. fata din sudan

  Da pe Glotov nu-l interesaza sa afle cum a fost impuscata in cap fata aceia din haremul lui Gabi Stati? Kand se tusuia betsi si a trecut pe langa politia fara sa opreasca si au impuscat cu aftomatu in masina? Sau Glotov numa cu Bastovoi se razbuna pentru ca ea dat afara fiica si ginerele care nu facea nimic numa toata ziua la basein? Nenorocitilor! Daca ar sti lumea cu ce va ocupati v-ar omora cu petre!

 14. Eugen

  Fata din Sudan, nu fi dobitoc! Ce ai sa mai zici acuma, cand curtea de slugoi a lui Bastovoi a ramas pe mal? Tu ce pozitie ai ocupat, fatsa de fund, si cat te-ai scaldat in acel bazin?

 15. mos Vasile

  In lupta asta regretabila vor perde si Anatol Stati si Andrei Bastovoi. Au uitat regizorul (Glotov) ca apararea lui Bastovoi vor cere documente de la autoritatile din Sudan si acestea nu cred ca se vor uita binevoitor la activitatea ASCOM-i in tara lor. Glotov fiind securist de natura nu cred ca il va apara pe Stati ca Ion Soltis, el deja are varianta de retrajere si nu exclud ca il va vinde bine pe stapinul actual, de pilda concurentelor. Solutia optima ar fi ca domnii Stati si Bastovoi sa inchee un armistitiu si sa plece ambii in Sudan sa salveze afacerea.

 16. Unu

  Dar eu zic sa plece ambii in Sudan si sa ramana acolo in copaci pt ca Moldova e prea ‘civilizata’ pt jlobi lacomi si penali.
  ‘Domnisorul’Gabi Stati imi pare ca pretindea sa intre-n Parlament ca independent.Clar ca in afara de bani de pleasca altceva n-are,ca valori am in vedere.Dar acum inteleg ca are o valoare importanta,un harem.Intrebarea:vroia in Parlament singur sau cu tot cu harem?

 17. fata din sudan 2

  Pentru @Eugen

  Daca ati dorit sa scoatei gunoiul din ograda… atunci scotetil pe tot. Caci eu cred ca vati asumat asa risc cand ati inceput circul, si aveti explicatii pentru Sef la toate scurgerile de informatii care sunt si care vor fi pe viitor.

  Ati dorit sa fiti eroi, fiti si pentru ziua de maine nu doar pentru cea de azi !

 18. Первый

  Я не знаю почему Анатолий Дмитриевич выносит ссоры из избы и как Вячеслав Михайлович решился это делать, когда у них самих очень много грязи…

  Я помню мы за эту статью сняли с журналиста квартиру, но тут лжи нет, могу себе уже позволить это сказать так как на них слава богу больше не работаю.

  http://www.basarabeni.ro/stiri/editoriale/cine-este-anatol-stati-807/

 19. fata din sudan

  Devine interesant. Pervyi, si ce sa faca acuma saracu om dupa ce ea luat apartamentu? Tare multi gresesc ca merg dupa politica firmei si fac rau la oameni.

 20. fenealeaks

  Poate sa coaste doar corpul si chicatul care il pot omori shi minca,respectiv.
  Valorile unui suflet nu le poate omori nimeni,chiar daca va ajunge sa doarma la gara.
  Mindria unui om cinstit nu are pret,care nu stie asta e un om sarac cu toti banii impreuna.

 21. mos Vasile

  Stati si-a bagat banii in mafia de la guvernare. Nu vedeti ca se tusuie cu Filat? Unde s-a mai vazut ca premierul unei tari se duce la expozitia ferei lui Stati cand in tara artisti de prima mana mor de foame?

  Mai intai, Ascom nu exista! Exista o sumedenie de firme ofshor care nu au nici o treaba cu statul Moldova, nu platesc un banut impozit. Stati nu plateste nici macar in fondul de pensii! El da banii prin conturi de prin Pribaltica si in bugetul Moldovei nu vine nimic, nici un cent! Pentru asta el l-a facut ministru de externe pe Iura Leanca (acest Leanca primeste pana acum salariu de la Ascom si vorbeste in fiecare zi la telefon cu Stati). Asa Stati isi asigura relatiile cu tarile unde are afaceri ca si cum el ar reprezenta Moldova, prin acest Leanca. In realitate el reprezentandu-se doar pe sine!

  Dreptate? Sapati mai adanc, jurnalistii! Inceputul e bun, da daca nu dati de fund, doar tulburati apele. Acolo doarme pestele pe care il cautati! La fundul Guvernului…

 22. shova

  pt stat muncesc amaratii.unde ati vazut ca cei cu milioane sa nu doarma noaptea de grija statului?

 23. Stefy

  Referitor la /rolik/.Daca vrei sa arunci intr-un caine,dai de beizadele de bani gata.Inca nu si-au sters nasul,dar deja au tintit bine ciolanul:parlamentul.Asta inseamna trantori ciorditori cu acte in regula pe dezmat gratis.
  Unde-i banul n-au ce cauta interesele sarmanilor.Mai ales,niste parliti care n/au batut un cui in viata lor si se balbaie cu niste fraze invatate pe de rost cu un accent groaznic la l.romana.
  Incurca-lume,imi pare ca a luat vreo 45 de voturi.Chiar si Laguta a luat mai mult.

 24. vocea ta in parlament

  Aceasta campanie de k.k.t a lui Gabi Stati a aratat adevarata fata a familiei Stati. Din 60.000 de angajati au votat 45 🙂 Gabitsa kiar credea ca va fi votat de 60.000 de angajati si toata tinerimea Moldovei? Cand isi parca Prche-ul in fata securitatii, langa “Jaba”, Porche pe care era lipit un abtibild “Vocea ta in Parlament”, nu vedea ca parca era de la Comedy Club? Investeste doar in curve (firma “Mandarin”) si in banditi (firma “Voievod”). Stati, Stati, / Voronin a avut dreptate!

 25. HERMES

  ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ
  CORABII MARI, FURTUNI MARI(dupa corabie si furtuna)

 26. Demetra

  D-l Stati mai bine ati fi investit in studiile copiilor decit in finantarea procurorilor in reglari de conturi…ca ii vine greu lui Gabriel sa inchege 2 propozitii…plus nici macar nu citeste bine de pe fituica.. terminatiile cuvintelor sunt gresit pronuntate (ristorante,apare in loc de apara etc) pacat ar fi putut avea un alt viitor etc…

 27. Darius

  Fiecare angajat Ascom a fost telefonat inainte de alegeri cu urmatorul text si santajat intr-o forma usoara cu urmatorul text “D-l Stati promite achitarea tuturor restantelor la salarii pina la anul nou (care deja de vreo 2 ani nu erau platite)si totodata am vrea sa stim pentru cine intentionati sa votati la alegeri. Urma tacere…Credem ca-l veti sustine pe Gabriel Stati si putem conta pe votul D-stra.”

 28. nicolae tocarciuc

  Stimate Anetta si Alina il cunosc foarte bine pe Veaceslav Glotov,fostul colonel de la CGB,LUCRATOR OPERATIV de la sectiia insarcinata cu urmarirea persoanelor cu viziuni nationaliste,adica a renasterei nationale…Ba si mai mult a incercat sa ma foloseasca ca informator calificat…..iam furnizat in mare masura dezinformatie calificata,am fost nevoit sa recurg la asa masura pentru a ma putea proteja de represaliile legate de conflictele legate de disensiunile cu fostii coleji….cititi articolul ,,Spionaj rusesc impotriva Romaniei,, din octombriie,este doar inceputul de pe blogul http://www.pavlicenco….sint la curent cu toate mahinatiile si mirsaviile comise de el ,informatiia este doar Dumneavoastra ….nu va grabiti sa faceti comentarii sau concluzii

 29. nicolae tocarciuc

  puteti sa cereti datele mele de la Vitelia Pavlicenco,dar ma aflu in Spania,nu am acces la internet pe parcursul saptaminii,nici nu va incipuiti ce animal periculos este Glotov si altii de linga el…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *