Perucă a la Adolf

Pe 20 aprilie, un grup de persoane din politica moldovenească a sărbătorit 121 de ani de la naşterea lui Adolf Hitler.

Ei au organizat un “malcişnik” la care toţi participanţii erau pieptănaţi în stil Adolf. Unul, chel de mai mulţi ani, a umblat prin oraş căutând o perucă potrivită. Pentru că nu a găsit, a cumpărat una de femeie şi a plecat la frizer, având poza lui Adolf  în mână. Frizerul a luat foarte scump, dar a reuşit să facă din acea perucă exact ce şi-a dorit clientul său. O bucăţică din perucă a fost folosită la mustaţă.

273-divers-hitlerLa “malcişnik” a avut succes, este adevărat, deşi concura cu I.D., care încerca şi el să-l imite cum putea pe fostul lider fascist. A studiat cu atenţie biografia acestuia şi a aflat că era deştept, dar leneş, aşa că a decis să lenevească, de ziua naşterii lui Adolf.

Un participant, surd de o ureche, nu a înţeles ce şi cum are de făcut. Aşa, însă, cum de câţiva ani buni suferă de Parkinson, colegii săi de petrecere au înţeles că el a ales să-l imite pe idol anume în această perioadă a vieţii, dat fiind că Adolf, în ultimii ani de viaţă, era afectat de această boală.

Un participant hazliu din fire a încercat să imite chiar ultimele ore din viaţa lui Adolf, suicidul, dar se temea de un coleg de-al său, cu antecedente penale, care ar fi putut să dorească în serios moartea sa.  Petrecerea a durat până la miezul nopţii, când participanţii au început a se certa, rupând de pe cap peruca lui V. Unul i-a smuls chiar şi mustaţa.

Maia La-gura va protesta pentru Hitler

Doamna Maia a solicitat Primăriei Chişinău să i se permită un protest spectaculos în memoria lui Hitler şi a Evei Brown, concubina acestuia, pe data de 30 aprilie.

“Este ziua în care cei doi au murit. Dacă ei erau până azi, noi îi convingeam că Chişinăul trebuie ocupat şi Adolf Vladimirovici ar fi rezolvat problema. Împreună cu grupul de pensionari elitari, vom opri troleibuzele, ca să dăm voie să treacă pensionarii din PCRM cu taxiul.

Vom avea şi un spectacol improvizat. Unul dintre sponsorii noştri de la PCRM va îmbrăca mustaţă şi costum de Nazi, iar eu – voi fi în costumul Evei” (Brown – n.r),  a declarat Maia.

În finalul spectacolului, participanţii la lizion vor face o plimbare de la Primărie la Parlament, strigând în cor: Permis, Tarife, Jos Chirtoacă, sus Lenin, Unde-i Tarlev, Sangheli-Karandaş, Vladimir-Karlovy-Vary, Oleg-naş banker, Gumeniţă şi Papuc – spre victorie ne duc!

Iosif MustaţăPreluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Mara

    nu stiu,dacà ne intrece cineva la idiotie.sper europa sà fie inteligentà.lahudra asta,dacà vrea armàsar,avea vor-onin càtiva.ea nu stie,cà eva era nepoata de gradul 2 a lui hitler,sau pentru ea nu conteazà,dacà s-ar culca si cu mosu-sàu.hitler era homo si s-a “insurat” pentru protocol,asa cà nici el n-ar lua-o in seamà,dacà ar fi ea si de 2 ori eva.deci,nu-i ràmàne decàt sà se multumeascà si de armàsarul lui tàtuc-su,sàrmanul animal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *