Will Smith va filma la Chişinău

431-Colaj-smith-2În rolurile principale: Tamara Plămădeală, avocata copilului din R. Moldova, Corneliu Gurin, procurorul General al R.Moldova, jurnalişti de la Chişinău

După ce “The Daily Currant”, renumit site de satiră din SUA, a publicat un articol despre faptul că familia actorului american de culoare Will Smith va adopta un copil alb din Moldova, presa din R.Moldova şi din România a explodat, prezentând în detalii suculente modul în care această adopţie va avea loc cât de curând. Presa moldo-română a povestit despre micuţul Nicolae, băieţelul de un an de la Chişinău, despre care a scris “The Daily Currant”. Ceea ce a scăpat majorităţii ediţiilor de presă care au abordat subiectul adopţiei în cauză a fost să se informeze şi să informeze şi pe alţii că “The Daily Currant” este o ediţie de satiră şi că istoria acestei adopţii este o glumă.

Autorităţile R.Moldova, ştiindu-se sensibile la orice abuz asupra drepturilor omului, s-au autosesizat imediat, nu în glumă, ci în serios. Will Smith a fost imediat introdus în lista neagră a capitaliştilor lacomi şi bogaţi care nu se mai satură de adoptat copii din R.Moldova şi care ne golesc casele de copii bine-mersi întreţinute de către bugetul public.

431-Colaj-Smith“Avocatul parlamentar pentru protecţia drepturilor copilului Tamara Plămădeală a fost informată despre intenţia actorului american Will Smith de a înfia un copil din R.Moldova. Mai mult, potrivit sursei, acesta ar fi venit deja la Chişinău  pentru procedurile de adopţie, iar la Direcţia municipală Chişinău ar fi avut loc o şedinţă la temă. Ombudsmanul a solicitat concursul Procuraturii Generale pentru verificarea informaţiei date, precum şi intervenţia preşedintelui Parlamentului pe cazul dat”, se spune într-un scurt comunicat afişat pe pagina oficială a Centrului pentru Drepturile Omului din R.Moldova. Discuţia despre intenţia criminală a lui Smith s-a transferat la Procuratura Generală şi la Primăria Chişinău, unde diverşi funcţionari l-au căutat pe Smith prin birouri, pe sub mese, prin dulapuri, prin acte, prin dosare, prin plicuri cu mită. Căutările au continuat şi pe la hoteluri de lux, prin restaurante, bănci, avioane.

Urmărind această trudă serioasă a oficialilor moldoveni, Will Smith a decis să vină cu adevărat la Chişinău şi să filmeze cu camera ascunsă munca adevăraţilor patrioţi ai copiilor orfani din Moldova. Pentru o ecranizare cât mai reuşită, Will Smith va anunţa oficial despre intenţia sa de călătorie la Chişinău nu doar prin intermediul “The Daily Currant”, ci şi al “CNN de Chişinău”, “BBQ de Bâc”, “KGB de PCRM”. Smith va anunţa nu doar că vine să adopte un băieţel de un an pe nume Neculai, ci şi un bărbat matur pe nume Vladimir, iar colegul său de Hollywood, Brad Pitt, va veni să adopte în Moldova 5 fete cu numele Angelina, iar Al Pacino îl va adopta curând pe directorul Combinatului de la Cricova. Şi Angelina Jolie se zice că va adopta în Moldova o pădure de Brad.

La finele filmărilor, Tamara Plămădeală şi Corneliu Gurin vor primi câte un maiou cu portretul lui Will Smith în copilărie. Premiera filmului va avea loc la festivalul de umor televizat “Comedie moldovenească oficială”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *