Voronin pune şlagbaum la cosmos

279-slagbaumZilele trecute Dorin Chirtoacă a făcut publice mai multe date cu privire la averile familie Voronin şi la prejudiiciile cauzate de peste 10 milioane de dolari SUA bugetului Primăriei Chişinău.

Datele cu privire la privatizarea ilicită de către Oleg Voronin a terenurilor de pe strada Ciocârliei din Chişinău au fost ilustrate şi cu imagini. Iniţial Dorin Chirtoacă a încercat să obţină detalii despre domeniile familie Voronin care au fost extinse pe strada Ciocârliei din Chişinău, mergând personal în zonă.  Chiar de la propria înîlţime Chirtoacă nu a reuşit să vadă prea multe, căci a fost mereu oprit să privească atent construcţiile din zonă de către paznicii familiei comunistului nr.1, care îi ordonau edilului să nu deranjeze nici un fir de mac de pe drumul public pe care Oleg Voronin a instalat “şlagbaumul”.

Dorin Chirtoacă a recurs la ajutorul sateliţilor cosmici pentru a vedea clar ce se întâmpla pe strada Ciocârliei şi a familie Voronin. Primarul vroia să vadă cum arată Biserica, grădiniţele şi magazinele descrise în proiect de către firma care şi-a luat anagajamentul să obţină terenul anume pentru aceste scorpuri.

Mare a fost frustrarea tuturor celor care au urmărit imaginile de pe satelit prezentând strada lui Oleg Voronin de după şlagbaum. Doar vile de lux pentru bogaţi şi nimic altceva. Nici urmă de Biserică, căci clopotele ar putea strica somnul de amează a burgheziei de pe strada Ciocârliei, nici urmă de grădiniţă – căci şi copiii pot deranja odihna nemeritată a baronilor din familia exprezidenţială.

Vâzând această demascare ruşionoasă a averilor voroniene din cosmos, fostul şef de stat a luat o decizie. Pentru tot ce s-a întâmplat nu e vinovat, nici Oleg, nici Dorin, ci satelitul. Dacă nu era satelitul, nimeni aşa şi nu era să ştie cum arată cu adevărat domeniile familiei ex-mega-prezidenţiale.

Acum pe strada Ciocârliei se coace un plan de blocat sateliţii. “Di pus şlagbaum la sputnice! Să nu ne arate chiar tot prikidu”. În laboratoarele politice ale PCRM se elaborează un prezent o barieră împotriva sateliţilor cosmici.

Iurie COSMONAUT

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. European

    Google Earth, INTERNET…l-au cam luat prim surprindere pe batranul militioner incult si betiv. El stia de represiunea clasica, cu paznici, arestari, intimidari, omoruri,,, Da nu era pregatit sa lupte cu Google, Twitter, etc., nici sa puna paznici impotriva satelitilor. Sa-i fie tarana usoara acestui bolsevic si sa-l ingropam impreuna cu secera, ciocanul si arsenalul sau particular. Iar fiul Oleg sa aiba ocazia sa-l planga linistit din puscarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *