Voronin la decanat

Vladimir Voronin a ajuns să trăiască zilele lui Ivan calin, adică să prezideze prima şedinţă a Parlamentului R.Moldova nu pentru că e cel mai ales, cel mai înţelept, cel mai votat, cel mai solicitat, cel mai iubit dintre comunişti şi dintre cetăţeni. Voronin va prezida o şrdinţă pentru că e cel mai în vârstă.

Surse din interiorul exteriorului acestui partid au comunicat că Ivan Calin nu a trecut în Parlament anume din aceste considerente, ca să îi acorde lui Vladimir Nicolaevici frumoasa şansă de a-i conduce pe toţi măcar o zi: şi pe Lupu, şi pe Filat, şi pe Ghimpu,  şi pe Gumă.

S-a bucurat chiar că nu+l va mai conduce pe Stepaniuc, că l-a condus vreo câteva zeci de ani şi nu a ieşit ce trebuia să iasă. Regretă puţin că şi Belcencova nu o mai poate conduce în legislativ, dar e bucuros măcar că aceasta nu mai conduce emisiunile de manipulare politică la NITul fiului său.

În fine, mai sunt câteva săptămâni până Vladimir Nikolaevici va lua loc în fotoliul în care a stat Ghimpu şi i-a supt sângele şi i-a ars ochii un an şi ceva. Iaca atunci au să vadă ei preşedinte, iaca atunci o să le arate el decan, nu doar de vârstă, ci şi de toate celea. Toţi vor simţi cine e la decanat în această primă zi de lucru al noului legislativ.  Că doar n-au să dizolve iar parlamentul până atunci.

Oleg Hoţdeţară

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. AVRAAM

    Ce le-ar aduce moldovenilor o orientare proeuropeana, cand peste 15-25 de ani UE nu va mai exista! Pot da ei vrabia din mana pe cioara vopsita de pe gard? Mai au ei nevoie de aventuri ca cea din 1918? Rusia nu va permite niciodata Basarabiei o directie contrara intereselor ei.Asta e LEGE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *