Vladimir Nikolaevici, plefturit de comunişti

Vladimir Voronin a ajuns să fie criticat de comunişti. De alţi comunişti, din alt Partid Comunist.

Aceştia se declară adevăraţii succesori ai lui Lenin şi spun că partidul care a fost la guvernare timp de opt ani a fost, de fapt, un fals, o clonă nereuşită, fiindcă s-a abătut de la regulile principale ale comunismului: toţi egali, toţi săraci. Vojdiul Partidului Comunist,  Igor Kucer, a spus că Voronin s-a folosit de încrederea oamenilor care şi-au trăit tinereţea în Uniunea Sovietică pentru a-şi lărgi conturile şi buzunarele. Astfel, Vladimir Nikolaevici a devenit cel mai bogat în ţara celor mai săraci oameni. Adevăraţii comunişti spun că, dacă ar fi ei la putere, atunci indivizi precum Voronin Oleg şi Vladimir ar fi fost de mult arestaţi şi întemniţaţi.

Clona Partidului Comunist, adică Partidul Comuniştilor, nu s-a lăsat atacată şi spune că acest partid este adevărat, cu cei mai adevăraţi comunişti. Aşa cum scrie şi în cărţile de istorie, liderii Partidului Comuniştilor, ca Voronin, Tkaciuk, Dodon, Munteanu şi Petrenco, dovedesc că sunt adevăraţi prin “comportamentul indus” de partidul căruia aparţin. Adică ei nu sunt indivizi separaţi prin gândire şi comportament, ei se identifică prin noţiunea de hurtă, grămadă. În timpul celor opt ani de guvernare am avut nenumărate ocazii de a vedea pe viu cum creierul de comunist este înlocuit cu pătrunjel, iar gândirea lipsea, atât în vorbe, cât şi în fapte. Dacă partidul care a ieşit acum se declară mai comunist decât comuniştii lui Voronin, ne întrebăm ce este în mintea lor, a mai rămas urmă de culoare cenuşie? De fapt, Iurie Munteanu a şi răspuns la această întrebare, spunând că mintea noilor comunişti apăruţi pe piaţa politică din Moldova este alimentată cu fărâmituri de Vlad Filat şi cu apă chioară de Petru Lucinschi. Până la urmă, timpul va arăta cine a fost comunist şi cine s-a prefăcut, pentru a smulge votul bătrânilor care mai aşteaptă şi astăzi, pe scaunul dinaintea porţii,  pâinea cea de 16 copeici.

Eclipsa NERVUŞOR


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *