Trubadurul roşu

Candidatul PCRM la Primăria Chişinău, Igor Dodon, a lansat un CD cu piese speciale, care slăvesc Moldova. Este adevărat, candidatul deocamdată nu a cântat vreo piesă de pe CD. Tot el spune că discul este realizat din donaţiile simpatizanţilor săi şi nu face parte din campania electorală a PCRM.

Surpriză mare! În albumul “fabricat” de Igor Dodon a fost inclusă şi o piesă compusă de regretatul Simion Ghimpu, fratele preşedintelui PL, Mihai Ghimpu. Celelalte 16 piese, scrise în perioada sovietică, sunt interpretate acum de Nelu Stratan, fratele lui Pavel Stratan, tot el unchiul Cleopatrei, de Ion Paladi, dar şi de formaţiile Millenium şi Aftershow.

Imnul campaniei «Iubesc Moldova», lansat de candidatul comuniştilor la funcţia de primar de Chişinău, înainte de campania electorală, este singura piesă nouă, inclusă în proaspătul album.

Dodon recunoaşte că nu a investit niciun bănuţ din propriul buzunar, dar nici din fondul electoral.

Ion DOREMICĂ


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. vera

    De ce nu l-au luat la evidenta pentru furt, chiar ,daca a intors ceea, ce-a furat, dar l-au luat la evidenta comisiei electorale pentru avansarea la functia de primar? Vedeti, ce “niuh” are? Stie, unde sa se bage, sa-i fie bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *