Noi servicii cu plată în microbuz

Mărirea taxei pentru călătoria cu microbuzul în municipiul Chişinău, dar şi în autobuzele sau microbuzele interurbane, a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte. Pasagerii insistă asupra unor condiţii alese pentru preţul pe care-l vor achita.

Şoferii au făcut lista ofertelor speciale, care, cu siguranţă, vor convinge oamenii să achite suma necesară. În curând, aceste servicii suplimentare acordate în transportul privat ar putea fi omologate.

Şoferii promit oferte speciale pentru pasagerii fideli, precum şi senzaţii tari:

– Călătorie în picioare, cu salturi colective prin gropi. Săriturile colective sunt benefice pentru sănătate, nu doar pentru senzaţia de sport, dar şi pentru o activitate practicată în comun, pe banii proprii;

– Călcat pe picioare de diferit calibru, cu efect tonifiant nu doar asupra falangelor inferioare, ci şi asupra creierului mic;

– Mirosit de ceafă străină sau alte zone piloase, care au efect de trezire pentru pasagerii somnolenţi;

– Arome de oameni nervoşi, pentru dezvoltarea senzaţiilor olfactive;

– Îmbogăţirea vocabularului prin însuşirea unor noi înjurături;

– Caraoke la viteză – posturi de radio la decibeli maximi, pentru o memorizare mai bună a oricărui cântec;

– Înghiţire de praf moldovenesc natural, nefiltrat şi necondiţionat, proces necesar pentru a nu uita gustul irepetabil al patriei;

– Asigurarea unei dispoziţii proaste pe parcursul întregii zile, pentru a nu cheltui energia pe râs în dodii.
Sunt şi oferte la comandă: scuipat peste geam, vomă, înjurături etc. Acestea însă la un preţ aparte. Toate plăţile pentru serviciile enumerate se vor face doar cash, fără bilet şi cu respingerea violentă a instalării oricăror utilaje de contabilizare financiară pe rute.

Discoteca Drive


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Ion Moldoveanu

    Mai bine ar asigura un pic mai mult spatiu pentru fiecare pasager, aer indeajuns, posibilitatea de a sta in picioare in toata statura si de a putea vedea unde-i statia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *