Mafia SMS-urilor la CCCEC

Fostul şef al Institutului Naţional de Standardizare şi Metrologie (INSM), Igor Căldare, vrea ca directorul CCCEC, Viorel Chetraru, să-i trimită un sms cu adresa sa pentru a-l putea acţiona în judecată.

Căldare spune că nu ştie adresa şefului CCCEC, dar că mizează pe bunătatea din sufletul lui Chetraru, pentru ca acesta să-l ajute să-l dea în judecată. Fostul şef de la INSM spune că Chetraru cunoaşte numărul său de mobil, aşa că aşteaptă un sms de la acesta!

După această declaraţie, panica a cuprins CCCEC-ul. Angela Starinschi nu-şi mai găsea locul, adjuncţii lui Chetraru au început a tremura de frică, iar directorul a aruncat telefonul mobil, apoi a dat comanda ca acea cartelă în care avea înscris numărul lui Căldare să fie distrusă şi, ulterior, să-i fie adusă alta nouă, fără vreun număr de telefon. Astfel,  Chetraru vrea să distrugă orice probă care arăta că ar avea numărul de mobil al lui Căldare şi doreşte astfel să fie curat în faţa opiniei publice. Chetraru a mai dat comandă ca în termen de urgenţă să-i fie schimbată adresa de domiciliu.

Lupta dură dintre cei doi datează încă din iulie 2010, când Viorel Chetraru l-a numit pe Igor Căldare “tâmpit”. “Nu e adevărat ce spune dânsul. Înşiră doar aberaţii. Cred că are nevoie de consultaţie psihiatrică. Dacă nu a fost în stare să gestioneze conducerea unui institut, atunci nu e în stare de nimic. În două zile va avea loc judecata, care va stabili dacă e vinovat sau nu”, a comentat atunci Chetraru declaraţia lui Căldare precum că directorul CCCEC ar fi impus unele persoane să depună mărturii false în dosarul pe numele lui Căldare.

Acum, Căldare, dacă va face rost de adresa de la domiciliul şefului CCCEC, intenţionează să-i ceară acestuia daune de exact 169 mii 300 lei şi 49 de bani pentru calomnie şi să-l impună pe Chetratu să-şi ceară scuze publice.  Căldare spune că suma pe care i-o cere lui Chetraru îi va acoperi cheltuielile pe care le-a avut până acum prin instanţe.

Reporterii “Circ în TramVAI!” au alfat că Igor Căldare doreşte să-l impună pe Chetraru să se aşeze în genunchi în faţa sa, pentru a-şi cere scuze. Acesta mai vrea ca instanţa de judecată să-l oblige pe Chetraru, să-l ajute să scape de dosarele intentate pe numele său, asta după ce şeful CCCEC a refuzat acest lucru într-o discuţie între patru ochi. Căldare are deschise patru dosare, el fiind bănuit că şi-ar fi atribuit ilegal premii în valoare de 60 de mii de lei, pe când era şef la INSM.

Pentru a câştiga încă din start războiul cu Căldare, Chetraru va cere angajaţilor săi să efectueze un control riguros pentru a vedea de unde a avut bani Igor Căldare să închirieze sala de conferinţe de la Infotag. Chetraru a dispus ca, ulterior controlului, ofiţerii să-l reţină în flagrant pe Căldare.

Viorel Chetraru are teama ca nu cumva cererea de chemare în judecată a lui Căldare să vină pe adresa casei cu 2 nivele, prezentată de Sergiu Mocanu anterior. O astfel de greşeală l-ar costa pe Chetraru chiar postul de la CCCEC şi şansa de „a da la bot” tuturor adversarilor lui Filat şi mai nou ai lui Lupu şi mai ales ai lui Vladimir Plahotniuc, după ce chiar Viorel Chetraru a susţinut anterior că acea casă nu îi aparţine.

“Circ în TramVAI!” aminteşte că Viorel Chetraru a mai fost acţionat în judecată de deputatul comunist Iurie Muntean, iar el la rândul său l-a atacat în instanţă pe Sergiu Mocanu.

Planul de rezervă pe care îl are Chetraru în bătălia cu Căldare, în cazul în care toate celelalte eşuează, prevede implicarea tuturor forţelor CCCEC. Acestea chiar intenţionează să-i ceară Angelei Starinschi să dea un comunicat de presă în care să anunţe că în R. Moldova există o mafie a SMS-urilor, iar capul ei este Igor Căldare, şi în care mai sunt implicaţi şi câţiva deputaţi comunişti, numele cărora nu vor fi dezvăluite decât la finalizarea anchetei.

Vitamina CĂLDĂRUŞĂ

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *