Lista vânătorilor se extinde

“Dacă şeful detestă vânătoarea de mistreţi şi de oameni, de ce aş accepta-o eu?”

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, lista vânătorilor de la 23 decembrie 2012, din “Pădurea Domnească”, ar putea fi completată cu unul din cei doi parlamentari din această imagine. Se presupune că unul dintre ei ar fi vânat, nestingherit, chiar şi după împuşcarea lui Sorin Paciu.

Deşi, în ianuarie 2013, respectivul deputat a negat participarea sa la vânătoarea din “Pădurea Domnească”, în urma ultimelor informaţii, apărute în presă, el nu a mai comentat nimic la acest subiect.

O fi tăcând pentru că, unul dintre şefii săi pe linie de partid, prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a declarat în timpul audierilor din cadrul Comisiei parlamentare de anchetă că el, personal, nu a fost niciodată la vânătoare şi că, în opinia sa, acest gen de sport ar fi unul incorect.

“Dacă şeful detestă vânătoarea de mistreţi şi de oameni, de ce aş accepta-o eu?”, s-o fi gândit deputatul, anunţat că ar fi vânat şi el în Rezervaţia Ştiinţifică, după ce a fost omorât Sorin Paciu.

Artur BINGO


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. iacob

    Mai sa fie !!Frumosul asta are de facut puscarie, sentinta e in vigoare !!! Sa recunoasca un interlop ca a fost la vinatoare ? Niciodata !! El traeste “po poneatiam ” !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *