Horoscopul Vesel

BERBEC (21.03 – 20.04)

BANI: Creşterile veniturilor sunt posibile doar dacă preluaţi responsabilităţi suplimentare ori aveţi colaborări în afara serviciului. Sunt favorizaţi cei care lucrează cu străinătatea şi au curajul de a pune bazele unei afaceri mai puţin obişnuite. Octombrie promite o fărâmă de noroc în speculaţii pentru cei interesaţi, dar şi pentru amatorii de câştiguri fără efort. Luna noiembrie poate aduce o scădere a veniturilor, din cauza problemelor de sănătate.

TAUR (21.04 – 21.05)

BANI: În prima parte a lunii septembrie este posibil să vă intre ceva bani în buget, de pe urma valorificării unui bun al familiei. Poate fi vorba însă şi de renunţarea la o cheltuială permanentă. Octombrie pune accentul pe rezolvarea unor chestiuni legate de sănătate, iar acest lucru ar putea atrage cheltuieli. Din noiembrie, veţi putea vedea mai clar pe cine vă bazaţi şi care sunt direcţiile de dezvoltare favorabile pentru a vă mări veniturile. Se recomandă să vă păstraţi în limitele legii în tot ceea ce faceţi în plan financiar.

GEMENI (22.05 – 21.06)

BANI: Tendinţa principală a lunii august, care a adus complicaţii financiare, se păstrează şi în septembrie. Poate v-aţi golit deja bugetul pentru a investi în educaţia copiilor ori pentru a cumpăra diverse obiecte scumpe. În septembrie trageţi linie şi socotiţi ce v-a mai rămas şi ce e de făcut pentru a vă reveni financiar. Este posibil ca obligaţiile familiale să vă pună la cheltuieli serioase – de exemplu, cu amenajarea casei sau cu reparaţii neapărat necesare. În octombrie, orgoliul vă poate împinge către risipă. Abia în noiembrie vă treziţi la realitate.

RAC (22.06 – 22.07)

BANI: Ultima parte din septembrie şi luna octombrie vin cu o creştere a pretenţiilor financiare. Veniturile actuale nu mai sunt suficiente, pentru că vreţi să păşiţi în alte cercuri sociale. În octombrie aţi putea primi un ajutor financiar de la o persoană mai în vârstă din familie. În prima parte a lunii noiembrie aţi putea intra în conflict cu rudele, din cauza unor sume de bani sau a unor bunuri ale familiei.

LEU (23.07 – 22.08)

BANI: Domeniul financiar poate deveni o sursă de stres, dacă nu ascultaţi glasul raţiunii, care vă îndeamnă la moderaţie. În septembrie ar fi bine să vă administraţi cu atenţie resursele şi să faceţi economii. În octombrie se reface un context astral care v-a adus recunoaştere în lunile de vară şi chiar unele beneficii financiare. În noiembrie începe o perioadă mai tulbure, în care se va mări diferenţa dintre efortul depus şi venituri.

FECIOARĂ (23.08 – 22.09)

BANI: În septembrie vă eliberaţi de grija zilei de mâine, prin deciziile unor superiori, care protejează interesele unei categorii din care faceţi parte şi voi. În octombrie vi se oferă şi mai multe motive pentru a vă baza pe voi înşivă şi a vă recăpăta încrederea că vă veţi descurca. Iar din noiembrie vă daţi singuri seama că felul în care vă trăiţi viaţa depinde în cea mai mare măsură de voi, de deciziile pe care le luaţi şi de eforturile pe care sunteţi dispuşi să le faceţi. O problemă se conturează în noiembrie, când sunt posibile conflicte cu şefii sau cu colegii. Aceste situaţii pot duce la decizii dureroase, care v-ar putea diminua veniturile din munca proprie.

BALANŢĂ (23.09 – 22.10)

BANI: Finanţele voastre au căpătat altă structură, din cauza limitării opţiunilor profesionale, care va continua în septembrie. În octombrie pot să apară unele probleme legate de împrumuturi sau de sume care vi se cuvin, dar care nu ajung în buzunarul vostru. Dacă sunteţi într-un proces de partaj, ar fi bine să nu forţaţi nota pentru a obţine mai multe beneficii, chiar dacă sunteţi îndreptăţiţi. Toată luna octombrie veţi avea mici ocazii de câştig suplimentar. În noiembrie această tendinţă se menţine, dar nu schimbă mult situaţia voastră financiară.

SCORPION (23.10 – 21.11)

BANI: Toamna aduce mai multe ocazii de câştig, mai ales pentru cei care au propria afacere ori colaborează cu străinătatea. Spre finalul lunii septembrie încep să apară oameni şi situaţii favorabile. Ar fi bine să nu vă aşteptaţi însă la schimbări spectaculoase. Noiembrie este, în prima parte, o lună complicată, de aceea nu vă puteţi aştepta la mari realizări în plan financiar. Finalul lunii poate aduce chiar unele pierderi, dacă nu sunteţi atenţi.

SĂGETĂTOR (22.11 – 20.12)

BANI: În septembrie de formează aspecte benefice, dar care sprijină mai degrabă progresul pe termen lung, nu câştigurile suplimentare. Oricum, se pare că mai nemulţumiţi de veniturile voastre vor fi cei din familie, nu voi. Din noiembrie vi se va cere concentrare pe o direcţie clară, cea care oferă cele mai importante venituri, şi abandonarea implicării în alte angajamente, care nu vă aduc beneficii de niciun fel. E posibil ca unul dintre superiori să vă propună preluarea temporară a unui post de răspundere, ca să vadă cum vă descurcaţi.

CAPRICORN (21.12 – 20.01)

BANI: De la finalul lunii septembrie veţi dori să preluaţi controlul finanţelor familiei, pentru a vă asigura că nu sunt risipite resursele comune. Se pune problema unor cheltuieli majore pentru a rezolva o problemă legată de casă. Octombrie vine cu ocazia de a obţine mai multe beneficii de la un superior care vă apreciază, dar aduce şi riscul unor pierderi provocate de lăcomie, de grabă sau de o cheltuială pripită. Tentaţiile cărora ar trebui să le rezistaţi continuă şi în prima parte din noiembrie.

VĂRSĂTOR (21.01 – 20.02)

BANI: În septembrie simţiţi nevoia să trageţi linie pentru a afla ce a mai rămas în bugetul personal sau cel al familiei după cheltuielile din timpul verii. Octombrie vă poate aduce alte cheltuieli, provocate de un membru al familiei, care are anumite pretenţii sau părăseşte casa. Noiembrie vă invită la moderaţie, pe fondul reducerii numărului de colaborări sau al plecării unui asociat dintr-o afacere.

PEŞTI (21.02 – 20.03)

BANI: Septembrie continuă tendinţa de limitare a dorinţelor, ale voastre şi ale celor apropiaţi, ca să nu risipiţi resursele obţinute cu atâta efort. În octombrie vă puteţi trezi cu o surpriză neplăcută din partea unui apropiat, care vă refuză un drept sau nu vrea să vă ajute. Dar tot octombrie aduce şi un beneficiu din partea familiei, sub forma unor bunuri de folosinţă îndelungată. Odată cu promovarea într- o funcţie mai importantă veţi avea şi venituri pe măsură.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *