Dezgolirea în PD

În PD s-a dat deschidere la dezbrăcare în faţa aparatelor de fotografiat. După ce Marian Lupu a apărut în imagine cu bustul gol, cu excepţia învelişului pilos, plin de sine şi de admiraţie faţă de ceea ce vede în oglindă (chiar dacă pare trucată, îl reprezintă atât de bine!), pozatul nud a devenit o nouă modă în rândul PD-iştilor, a susţinătorilor şi admiratorilor acestora.

Ca o adevărată admiratoare a PD, Geta Burlacu nu doar a cântat “pe gratis” în concertele electorale de la finele lui 2010, dar, mai nou, a şi preluat practica sexy de a se dezgoli în faţa publicului. Într-un pictorial pentru noul său album, Geta a pozat îmbrăcată doar în mărgele, na, că şi Lupu era îmbrăcat în «blană», cum îi şi stă mai bine unei fiinţe cu un astfel de nume.

Doar în mărgele, Geta va cânta în noul său album «Cine iubeşte…». Doamne fereşte, să nu înţeleagă lumea acest titlu ca pe un îndemn şi «Cine iubeşte … partidul» să se dezbrace ca ea, care şi în ce poate, dacă le lipsesc mărgelele.

Ceilalţi căntăreţi ai PD-ului sunt îndemnaţi să îl cânte în continuare, dezgolindu-se uşor. Astfel, partidul care şi-a cam deteriorat imagine aducând un personaj preaîmbrăcat şi încălţat, are nevoie puţin de spălarea imaginii de partid. Dar cum poţi să te speli îmbrăcat?

“Cine iubeşte şi lasă” este un refren ultimativ al campaniei “PeDezbrăcatelea”, sugerându-se că artiştii care au cântat în electorală şi nu s-au dezbrăcat în postelectorală nu vor primi contracte de cântare partinică în apropiatele locale. La garderobă e rând şi răsună muzica.

Gicu Getodacul

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. dacinic

    poate sor dizbrăca şî alţîi da numa nu Diacov,
    pintru cî ari disănat pi kept săşirea şî şiocanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *