Cercetătorii NASA, interesaţi de betonul AIE

Recent, Mihai Ghimpu, liderul PL, a recunoscut public, la Moldova 1, că AIE nu a fost niciodată beton, el doar a dorit foarte mult ca să fie aşa. Chiar dacă ex-preşedintele interimar declară că a crezut în alianţă ca în beton, acum recunoaşte că ceea ce a ţinut alături componentele alianţei a fost altceva.

Un grup de cercetători de la Academia de Ştiinţe în Domeniul Betonului Politic au efectuat, la cererea Circ în TramVai, o investigaţie pentru a identifica componenţa chimică şi proprietăţile fizice a ceea ce societatea numeşte “betonul alianţei” (BA).

Cercetătorii au conchis că betonul pare a fi un fluid magic, care deseori şi-a schimbat influenţa. Uneori acesta se solidifica, devenind beton armat, alteori – se “răzmuia” sau chiar se rarefia, atingând starea de gaz incandescent.

Cercetători ştiinţifici de la noi, preocupaţi de starea BA, au fost contactaţi recent de un grup de savanţi NASA cu o ofertă specială. NASA este gata să acorde savanţilor moldoveni echipamente şi granturi pentru efectuarea cercetărilor, dar în final, să subscrie împreună noii descoperiri ştiinţifice.

Savanţii NASA consideră că ar fi vorba de un fenomen unic în lume şi e foarte important ca această descoperire să nu fie lăsată la îndemâna oricui. “Dacă se descoperă formula BA, se va produce o revoluţie nu doar în domeniul fizicii şi chimiei. Cea mai importantă schimbare se poate produce în sistemele politice din lume. Dacă omenirea va cunoaşte şi va produce substanţa numită convenţional BA, ar fi posibil ca grupurile teroriste să o utilizeze ca armă de nimicire în masă a alianţelor politice. Imaginaţi-vă că o supradozare în BA a gazului incandescent va produce explozii!” – a explicat pentru Circ în TramVai Gregory Einşteinbeton, conducătorul echipei de cercetători NASA.

Pentru succesul cercetării, echipa de savanţi moldo-americani a stabilit că e nevoie de o monitorizare permanentă a liderilor AIE, 24 de ore din 24, până la viitoarele alegeri (fie parlamentare anticipate, fie intraparlamentare de alegere a preşedintelui). Savanţii vor să ia probe de gaze şi alte emisii (inclusiv sonore, colore, incolore, inodore, invizibile, insesizabile) din preajma liderilor AIE, pentru a stabili aliajul care îi ţine împreună. “Cum se întâmplă că atunci când toţi liderii sunt încărcaţi cu minus (sau cu plus) şi forţele fizicii îi resping cu o forţă care are puterea să îi arunce cu viteza luminii pe trei planete diferite, ei rămân alături în Parlament şi chiar se fac a vota prin consens? E o minune care, odată descoperită, ar face Moldova cea mai bogată ţară din lume. Imaginaţi-vă cum ar exploda turismul politic! Parlamentari din toată lumea ar veni să cunoască aceste experienţe. Politicienii, însă, vin cu bani, stau în hoteluri scumpe, mănâncă bine. Moldova va ieşi din sărăcie graţie BA!”- susţine extaziat Gheorghe Ducebeton, liderul grupului local de cercetători.

Savanţii din Moldova şi din SUA solicită societatea civilă să încurajeze liderii politici ai AIE să accepte monitorizarea non-stop, în scopul dezvoltării ştiinţei globale şi în numele ieşirii Moldovei din sărăcie.

Aurora BESTIE


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *