Candidat la preşedinţie băut la bar

Aţi băut vreodată cocktail “Petru Lucinschi”? Dar lichior “John Kennedy”? Nu. Iată că un candidat moldovean la preşedinţie e deja savurat prin localuri, e sorbit din priviri, e declarat “un dulce”, e mirosit şi apreciat pentru aroma sa fină. Şi e răsplătit, pentru fiecare 50 de grame de conţinut.

Pagina web locals.md ne informează că la Chişinău a apărut cocktailul “John Onoje”. Tăria şi focul din vestita vodkă rusească în combinaţie cu aroma catifelată de cafea exotică, totul îndulcit cu lichior – face lumea fericită la vedera unui candidat la preşedinţie. Cine a spus că Onoje nu are casă, el e râvnit în localuri.

Doru Lichioru


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. vera

  Daca Ministrul Culturii si un Presedinte al Judecatoriei i-si permite si mai mult, atunci de ce altii “bat la ochi” cind, chinuiti de oboseala, neavind pe nimeni si nimic,consuma ceva – legat de alcool?
  Onoje are demult 18 ani si nu conduce unitati de transport,nu pune in pericol viata cuiva!
  Voronin! Putin alcool consuma sau altii de teapa lui?
  Ce i-a mai ramas lui Onoje sa faca, infruntind atitea nedreptati si discriminare, din cauza culorii sale, lipsei unui loc de trai,indurind foame?
  Cum a-ti proceda fiecare, din voi, aflindu-va in situatia lui Onoje, Tudor Pinzaru?
  DE CE: criminalii sunt protegati de stat:stau in penitenciare, sunt alimentati,au unde sa doarma,sa lucreze, sa fie platiti, dar pentru niste cetateni pasnici – patrioti, dintr-un punct de vedere, nu se gaseste nici o palma de pamint:Cazul lui T.Pinzaru,la moment, care aflindu-se in protest, nu are unde sa-si faca necesitatile fiziologice?
  Totul merge,la noi, in Moldova, pe dos!Omul este dezbatut de la un trai normal,pentru a nu-si realiza visurile personale, dar sa fie tot timpul robul cuiva,
  fiind nevoit sa paraseasca familia,neavind un loc de munca, pentru a fiinta cumva!

 2. eu

  oameni buni, eu zic, ca cetatenii moldoveni, care din mosi stramosi sunt pe acest pamint si carora, CE COINCIDENTA, Constitutia TOT le garanteaza loc de trai, DAR NU LE DA,!!!sa fie trinmisi la originile, de la care se trage acest moldovan get-beget, Onoge!!!! si-si puna si ei un cort in fata sefului tribului si sa ceara apartament si loc de munca rezonabil platit!!! Iar Republica Moldova sa infieze si sa dea cetatenii tuturor celor, care nu au reusit sa ajunga SA FACA PIPI in Franta, Italia, Belgia si alte tari deocheate, ca poate mai facem economii in bugetele lui Sarkozy si Merkel!! tot aici poate se aduna un numar impunator de migranti , intr-o buna zi fac o revolutie si dau foc la toate gheretele, de care nu poate scapa Chirtoaca, asa cum au facut migrantii din Franta, va mai aduceti aminte ce FRUMOS ARDEA TOTUL?! WELCOME STIMATI MIGRANTI IN MOLDOVA, CA CLUMMBELE DIN PMAN SE USUCA!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *