Bloggerii cer capul lui Focşa

Mai mulţi bloggeri din R. Moldova cer demisia ministrului Culturii, Boris Focşa. Aceştia au decis să colecteze semnături pentru demisia ministrului chefliu.

“Îl vom ajuta pe prim-ministru să ia această decizie (de demisie a ministrului)”, anunţă bloggerul Veaceslav Burac.

Acesta consideră că există trei scenarii pentru soarta ministrului Focşa.Fie acesta este demis de prim-ministru, fie îşi dă singur demisia de onoare, fie poporul rămâne în continuare prostit.

“După atâta zarvă, câtă se face la posturile de televiziune, în afară de cele subordonate partidului de care a fost propus Ministrul Culturii, eu cred că Vlad Filat ar putea să ceară demisia ministrului cu pricina”, scrie Burac.

Bloggerul nu crede că ministrul Culturii va avea curajul să îşi dea singur demisia. “Nu poate să-şi dea demisia după ce a fost îndreptăţit. Să fi fost demisia de onoare a doua zi după incident, vă asigur că Boris Focşa era înţeles şi stimat de toată populaţia, pentru demnitatea sa, pentru onestitate şi pentru tăria de caracter, dar, cu regret, nu are nicio calitate din cele enumerate mai sus. Nu cred că până la urmă îşi va da demisia de onoare, dar mă rog, cine ştie, nu aduce ziua cât aduce ceasul”, mai scrie bloggerul.

“Şi ultima, VA RĂMÎNE POPORUL PROSTIT. Iată asta mă tem că are să fie scenariul final la toată această piesă. Nici primul, nici al doilea scenariu, nu e pe gustul guvernanţilor. Astăzi pe un site de socializare cineva a scris: ” Corb la corb nu-şi scoate ochii”. Oare ce trebuie să se mai întâmple la noi în ţară ca cineva dintre demnitari să fie demis din funcţie sau să-şi dea demisia de onoare?”, se întreabă Burac, citat de union.md.

Menţionăm că ministrul Culturii a ajuns în atenţia publică după ce a fost surprins ameţit la volanul maşinii sale de către jurnaliştii Publika TV. Ulterior, procuratura a anunţat că Focşa nu era băut şi nici nu a condus maşina.

Scandalul Focşa a revenit în atenţia publică după ce săptămâna trecută şefa Aparatului de la Ministerul Culturii a agresat echipa de filmare a postului Jurnal TV.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Victor

    Domnilor demnitari! Voi nu puteţi să-l alungaţi pe Focşa din simplul motiv că nu aveţi demnitate. Dar, totuşi, ce căuta acest individ cu portofelul de ministru la poliţia rutieră, fiind într-o stare că nici nu putea să-şi aprindă ţigareta. Chiar credeţi că prostimea (cei care v-am înscăunat) nu vede şi nu înţelege cît de neîndemînatic minţiţi. Hala de aşa DEMNITARI fără demnitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *