AIE la Poarta Raiului

După multe nelămuriri, dezbateri, replici acide şi tăioase, AIE a ajuns în moarte clinică.

Aşa cum în această stare pacienţii, de obicei, au posibilitate să dialogheze cu sfinţii, AIE, ajunsă la Poarta Raiului, începu să regrete certurile şi mizeria de până atunci şi îl întrebă pe Sfântul Petru dacă, eventual, ar fi posibil să-şi oficializeze relaţiile bune, un fel de cununie, au explicat aceştia, acolo, în ceruri.

Sfântul Petru a promis un răspuns şi a plecat să mediteze. După câteva zile a apărut împăcat şi le-a spus membrilor AIE că e posibil să facă un legământ în ceruri, mult mai sigur decât cel de pe pământ.

Membrii AIE au ascultat încruntaţi şi, după câtva timp de meditaţie, au îndrăznit să-l întrebe pe Sfântul Petru: “Facem acest legământ, dar, în caz de nevoie, putem rupe legământul?”

Indignat, Sfântul Petru le-a închis uşa în faţă şi le-a reproşat: “Am umblat câteva zile prin rai ca să găsesc un preot care să vă lege, iar voi, neruşinaţi ce sunteţi, îmi daţi de înţeles că aţi avea nevoie de un avocat care să vă dezlege “mariajul”. De unde să vă iau avocat în rai?”

Dorina VORNICEL


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *