Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Un aprig contestatar al…

VIDEO Un aprig contestatar al vaccinului anti-Covid și al măsurilor sanitare din România a murit infectat cu Covid-19

Foto: Facebook/ Mihai Făgădaru

Mihai Făgădaru, unul dintre participanții la protestele anti-COVID și anti-vaccin de la București, a murit infectat cu COVID-19.

G4Media.ro scrie că, în toată această perioadă de pandemie, Făgădaru s-a numărat printre promotorii mesajului anti-vaccin, luând parte la manifestațiile publice împotriva măsurilor de protecție.

„Eu spun așa: de un an și jumătate sunt pe stradă, am ieșit de la început. Nu este despre Covid. Este o boală tratabilă. Din păcate unii mor dacă nu tratezi boala la timp. Ați uitat că bătrânii ieșeau doar două ore pe zi și se înghesuiau la magazin? Dar câinii ieșeau 24 de ore din 24. Așa ceva eu n-am să uit și n-am să iert niciodată”, declara Făgădău în timpul unei transmisiuni live făcute de senatoarea Diana Șoșoacă, și ea o cunoscută contestatară a vaccinării anti-Covid. Momentul poate fi văzut în video-ul de mai jos, începând cu minutul 27:45.

G4Media.ro mai scrie că în urmă cu câteva zile Făgădaru s-a îmbolnăvit de Covid-19, fiind internat în stare gravă la spital. Fosta lui soție, actrița Ioana Picoș, a postat joi seara un mesaj, în care arăta că Făgădaru se afla în stare foarte gravă. În explicațiile adresate celor îngrijorați de soarta lui Făgădaru, aceasta confirmă că Făgădaru era bolnav de Covid-19 și că starea lui se agravase foarte repede. Ulterior Ioana Picoș a postat un alt mesaj prin care anunța că fostul ei soț a murit.