Rudele lui Vlad Filat fac precizări referitor la condițiile din celula în care acesta este deținut

Pa pagina de facebook a lui Vlad Filat, a fost publicat un mesaj din numele rudelor,în care se fac precizări la fotografiile apărute în presă cu celula în care stă Vlad Filat.

“Toate lucrurile din imagini ( începând cu farfuriile, șervețelele și terminând cu televizorul) au fost puse la dispoziție de către rude. Mai mult, tot cu ajutorul rudelor, au fost reparate două celule. (Inițial, acestea arătau exact ca pozele cu care se face comparația). În una dintre ele, se află acum Vlad Filat. Mulțumim administrației Penitenciarului nr. 13 că au acceptat ajutorul financiar pus la dispoziție de rudele lui Vlad Filat, în condițiile în care instituția nu este în stare să asigure nici cele mai minime condiții umane.

Este absolut revoltător însă ca administrația Penitenciarului a permis ca aceste fotografii sa fie făcute. Este în primul rând, o încălcare la viața privată.

Concluzia pe care o facem este că, în lipsa lui Vlad Filat, oricine poate intra în celulă fără ca el să fie informat. Dacă acest lucru se întâmplă, avem toate motivele să credem că viața lui Vlad Filat este pusă în pericol iar, în lipsa lui, în celulă i s-ar putea pune droguri, telefoane mobile sau substanțe care i-ar pune în pericol viața.
Cerem instituțiilor pentru apărarea drepturilor omului să ia atitudine față de caz”, se menționează în mesaj.

Sursa foto: today.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Concluiza e una: Inchizitia lu’capu’la toata nelegiuirea (samozvanetul de inGRozesti) a luat-o razna. Le-a ramas doar sa-l jupoaie de piele, sa-l transeze cu drujba si sa-l duca la crematoriu, numai asa poate obsedatul liluputPlaha sa scape de cosmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *