(doc) Cum motivează judecătoarea de la Strășeni, eliberarea din izolator a tinerei mame din Strășeni

Vineri, 22 ianuarie 2016, Victoria Pruteanu, tânăra din Strășeni condamnată la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru că și-a înjunghiat mortal soțul care o bătea, întemnițată în sala de judecată, în prezența copiilor și rudelor, a fost trimisă în arest la domiciliu de către judecătoarea Mihaela Grosu Gavriliță.

Magistrata a luat această decizie după ce unul din avocații tinerei, Ion Gumeniu a depus o cerere prin care a cerut schimbarea măsurii preventive pe numele condamnatei. Judecătoarea a acceptat demersul menționând că acest caz ar fi unul „excepțional”, Victoria având la întreținere 5 copii, dintre care doi ai săi, de vârstă fragedă. Totodată, în instanță, magistrata a ținut cont de faptul că în ultima perioadă, starea de sănătate a condamnatei s-ar fi înrăutățit.

Vedeți aici încheierea judecătoarei Mihaela Grosu-Gavriliță
123


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *