grosu_m

(doc) Cum motivează judecătoarea de la Strășeni, eliberarea din izolator a tinerei mame din Strășeni

Vineri, 22 ianu­a­rie 2016, Vic­to­ria Pru­teanu, tânăra din Stră­șeni con­dam­nată la 3 ani și 8 luni de închi­soare pen­tru că și-a înjun­ghiat mor­tal soțul care o bătea, întem­ni­țată în sala de jude­cată, în pre­zența copi­i­lor și rude­lor, a fost tri­misă în arest la domi­ci­liu de către jude­că­toa­rea Miha­ela Grosu Gavri­liță.

Magis­trata a luat această deci­zie după ce unul din avo­ca­ții tine­rei, Ion Gume­niu a depus o cerere prin care a cerut schim­ba­rea măsu­rii pre­ven­tive pe numele con­dam­na­tei. Jude­că­toa­rea a accep­tat demer­sul men­ționând că acest caz ar fi unul „excep­țio­nal”, Vic­to­ria având la între­ți­nere 5 copii, din­tre care doi ai săi, de vâr­stă fra­gedă. Tot­o­dată, în instanță, magis­trata a ținut cont de fap­tul că în ultima peri­oadă, sta­rea de sănă­tate a con­dam­na­tei s-ar fi înră­u­tă­țit.

Vedeți aici înche­ie­rea jude­că­toa­rei Miha­ela Grosu-Gavriliță
123


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Ивана Николаус

    Nu am înţe­les nimic din cele citite!