Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Maratonul Copiilor se amână şi…

Maratonul Copiilor se amână şi îşi schimbă locaţia

Important pentru toţi cei care s-au înscris în cursa bunătăţii! Misiunea Socială Diaconia anunţă că, din cauza temperaturilor scăzute și ploilor prognozate pentru ziua de mâine, Maratonul Copiilor se amână și își schimbă locația. Evenimentul va avea loc la data de 12 noiembrie, la Manej. Programul și scopul maratonului rămân neschimbate.

Această decizie a fost luată de către organizatorii evenimentului cu scopul de a a asigura buna desfășurare a evenimentului și activităților în care vor fi implicați cei aproximativ 300 de copii înscriși deja la Maraton. Evenimentul urma să aibă loc pe un teren sportiv în aer liber.

Astfel, întreaga activitate este transferată pentru ziua de 12 noiembrie, ora 10:00 și va avea loc la Manejul de Atletică Ușoară situat pe strada Andrei Doga 26.

Până atunci, cei care mai vor să se înscrie la eveniment o pot face completând formularul online pe www.diaconia.md sau la telefonul 068089865.

Amintim că Maratonul Copiilor are drept scop cultivarea solidarității în rândul copiilor și stimularea implicării acestora în acțiuni de caritate. În acest an, participanții la Maraton sunt invitați să alerge pentru susținerea elevilor cu deficiențe de auz de la Școala specială Nr.12 din Chișinău. Banii colectați în urma evenimentului vor fi utilizați pentru procurarea bateriilor pentru aparatele auditive ale copiilor.

Organizatorii au pregătit pentru copii un program distractiv ce include ateliere de creație, posibilitatea de a experimenta jocurile Edu Joc, flashmob susținut de animatorii de la Clounella, tombolă cu premii și recital susținut de Adrian Ursu și Bety.