(VIDEO) De ce a lipsit ediția de azi a ZdG din chioșcurile Moldpresa

Ediția de astăzi a Ziarului de Gardă a lipsit din chioșcuri sau ziarele au fost distribuite într-un număr limitat.  De ce? Aflați din materialul video.

Astăzi, 4 mai 2017, rețeaua de distribuție Moldpresa nu a distribuit Ziarul de Gardă abonaților și cititorilor. Ulterior instituția ne-a trimis un răspuns în care se spune că de vină ar fi o „eroare tehnică” în sistemul informațional cauzată de decizia Primăriei Chișinău de a lichida câteva chioșcuri de pe bd. Ștefan cel Mare.

Autori: Viorica Tătaru, Sergiu Bejenari


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *