Principală  —  IMPORTANTE   —   Ce așteptări au oamenii din…

Ce așteptări au oamenii din raionul Drochia de la un primar?

În contextul alegerilor locale din 5 noiembrie, ZdG a întrebat cetățenii din raionul Drochia despre ce așteptări au de la un potențial primar. Oamenii au vorbit despre problemele localităților în care trăiesc care necesită a fi rezolvate de administrațiile autorităților publice locale.

– Ce așteptări aveți de la următoarele alegeri din noiembrie?

– „Tot trăim cu speranța că o să fie schimbări spre bine. Nu doar să vorbească. Foarte mult se vorbește, foarte frumos se vorbește și se accentuează din toate punctele de vedere, dar nu toate se îndeplinesc, ceea ce se promite poporului și ceea ce se vorbește

„Ar trebui de făcut multe schimbări, cu apa, cu canalizarea. Iată, de-o pildă, la noi acolo e urât cu canalizarea. Dacă ar fi să schimbe ceva… Noi am fi de acord și să plătim, dar să facă. Dar, știți, când vine și zice „hai plătiți, hai dați și noi o să facem”, așa nu. Faceți și eu mă gândesc că fiecare om ar da și ar plăti, numai să facă ceva bun”, susține o femeie din orașul Drochia.

„Un primar, cât de bun ar fi el, dacă în primărie nu vin bani, fără bani nu faci nimic. Să fie el cât de bun, se spune că „primarul nu a făcut nimic”. Dacă îi dă, el face”, punctează un bărbat din satul Chetrosu, raionul Drochia.