Zilele Filmului German 2017

În perioada 23-25 noiembrie 2017, la Chișinău, Cinematograful Odeon, se vor desfășura Zilele Filmului German, ediția a 8-a. În program sunt incluse filme pentru toate vârstele cu tematici variate, producții germane recente cu subtitrări în limbile română și rusă.

Deschiderea va avea loc pe 23 noiembrie 2017, ora 18:30.

Zilele Filmului German 2017 se vor desfășura deasemenea la Casa de Cultură din Cimișlia, în perioada 22-23 noiembrie. Deschiderea va avea loc la ora 19:00.

Zilele Filmului German sunt organizate anual la Chișinău de către Centrul Cultural German Akzente, cu sprijinul Institutului Goethe din România.

Mai multe detalii despre programul Zilele Filmului German le găsiți pe site-ul Akzente și pagina de Facebook.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *