Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ/ Vitalie Dragancea și-a…

ULTIMA ORĂ Vitalie Dragancea și-a dat demisia din funcția de consilier al premierului. Pagina de facebook a premierului Ion Chicu a dispărut o perioadă

Demisie neașteptată la Guvern. Vitalie Dragancea, unul dintre cei mai cunoscuți consilieri ai premierului Ion Chicu, și-a dat demisia din funcție. O cerere în acest sens a fost depusă ieri, iar fostul consilier ar menționat că-și dă demisia din motive personale.

L-am sunat pe Vitalie Dragancea și i-am lăsat și un mesaj pe pagina sa de facebook, însă fostul consilier al premierului nu a răspuns.

În același timp, de dimineață mai multă lume a observat că a dispărut și pagina de facebook a premierului Ion Chicu. Reponsabilii de comunicare din Guvern spun că nu cunosc exact ce s-a întâmplat și urmează să vadă ce s-a întâmplat.

Ulterior însă, pagina de facebook a revenit, premierul reușind să plaseze și un mesaj privind asumarea răspunderii din Parlament.

Vitalie Dragancea a fost consilierul pe comunicare a premierului Ion Chicu și s-a remarcat din primele zile ale activității sale prin ieșirile sale publice. Extrem de activ pe facebook, Dragancea a intrat în multe discuții și dezbateri legate de activitatea Guvernului, dar și a premierului.

Ulterior, a devenit celebru prin replica pe care a dat-o reporterei Ziarului de Gardă, precum „respectă presa până în glande” și că are „o memorie grețos de bună”. Vedeți mai jos convorbirea pe care a avut-o atunci.