Moldova învinsă de campioana mondială. Golul de onoare al echipei naționale marcat de un jucător din Divizia Națională

Echipa Naţională a Moldovei a debutat cu o înfrângere în preliminariile Campionatului European de Fotbal 2020, informează Federația Moldovenească de Fotbal. Meciul de aseară dintre R. Moldova și Franța s-a încheiat cu un scor de 1 la 4, în favoarea oaspeților.

Primul gol a fost marcat în minutul 24 de atacantul Antoine Griezmann. Trei minute mai târziu a urmat și cel de-al doilea gol în favoarea Franței. În minutul 36, francezii au marcat pentru 0:3, iar în a doua repriză a mai fost marcat încă un gol în poarta echipei naționale a Moldovei.

În ultimele două minute ale meciului, fotbalistul moldovean Vladimir Ambros a reușit să înscrie un gol în favoarea echipei naționale. Acesta evoluează în Divizia Națională, la echipa Petrocub Hâncești.

Partida de fotbal s-a desfășurat pe stadionul Zimbru din capitală. Următorul meci în cadrul Campionatului European de Fotbal 2020 va avea loc pe 25 martie, iar echipa națională a Moldovei va juca împotriva Turciei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *