VIDEO/ „Prizonieri în Parlament”. Batrîncea nu a fost lăsat de protestatari să părăsească Legislativul

În timpul ședinței Parlamentului, mai mulți deputați au părăsit sediul Legislativului, astfel încât sala a rămas la un moment dat practic goală.

În încercarea a ieși de pe teritoriul Parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a fost oprit însă de protestatarii care scandau „Rușine!”. Alți colegi de-ai deputatului, cum ar fi Ala Dolință, au reușit însă să iasă din Legislativ pe fundalul huiduielilor protestatarilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *