VIDEO/ Membrii Occupy Guguță, opriți de INP pentru că nu dețin acte de proprietate a tobelor

În timp ce se îndreptau spre Nisporeni pentru a organiza un protest antiguvernamental, membrii Occupy Guguță au fost opriți de Inspectoratul Național de Poliție (INP) la ieșirea din Chișinău. Într-un video postat pe pagina de Facebook, forțele de ordine de la fața locului cer membrilor Occupy Guguță să prezintă acte de proveniență a tobelor pe care le au în mașină.

Activistul Vitalie Sprînceană le-a precizat polițiștilor că tobele sunt obiectele lor personale, respectiv la acel moment nu au acte de proveniență. Unul dintre reprezentanții INP le-a spus însă că trebuie să meargă l-a comisariat pentru a scrie o explicație. Deși membrii Occupy au prezentat imagini foto în care apar cu tobele respective, polițiștii au spus că șoferul trebuie să îi urmeze la comisariat.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, iar la un moment dat un inspector de patrulare a făcut aluzie că tobele au fost furate.

„Am stopat o unitate de transport în care pasagerul din față stă cu tobă, în spate sunt tobe și în portbagaj sunt tobe. Nu este interzis, dar trebuie să aibă niște documente”, a precizat un ofițer de patrulare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Da documente pentru că poartă chiloți, AU? Poate au furat și chiloții? Cred, că toromacul, care i-a oprit va primi un premiu bănesc consistent de la Talpa Iadului de Moldova PLAHOTNIUK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *