VIDEO/ Dodon și socialiștii au petrecut într-un restaurant din capitală

Socialiștii ar fi petrecut ieri, 14 ianuarie, împreună cu președintele Igor Dodon, într-un local din capitală. Jurnal TV a surprins imagini cu agenții de securitate de la Serviciul Pază și Protecție de Stat, care au evitat însă să răspundă la întrebările jurnaliștilor, la fel ca și administrația și paza restaurantului.

La un moment dat, socialistul Grigore Novac s-a apropiat de reporter, spunând că dacă jurnaliștii au întrebări pentru Dodon, trebuiau să i le adreseze ziua, când a avut loc Congresul PSRM. 

Întrebat ulterior de Jurnal TV despre petrecere, dacă a fost privată sau nu și din ce bani a fost finanțată, președintele Dodon a menționat că a mers împreună cu soția la restaurant, la invitația colegilor.

„După orele de lucru, eu încerc măcar o dată în săptămână să acord soției atenție și să merg undeva împreună cu ea. Ieri am mers împreună cu prima doamnă la invitația colegilor. Nu au fost abuzuri. Persoanele cu protecție tot timpul, indiferent unde merg… că vin la Jurnal TV la emisiune, că vin la Dumneavoastră la emisiune, de asemenea e blocat tot cartierul. Eu le spun „nu blocați, că n-o să poată să vină…” și ei încep să mă asculte în ultimul timp, după ce a trecut SPPS-ul în subordinea Președinției. De aceea, nu a fost absolut niciun abuz. A fost un eveniment organizat de către colegii din Partidul Socialiștilor. Nu văd nimic ieșit din comun. Eu pot să vă dau agenda când merg cu soția la restaurant, dacă doriți”, a răspuns Dodon.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *