VIDEO/ Cum răspunde Dodon, întrebat dacă interpreta Valeria va cânta gratis la concertul său

Președintele Igor Dodon a evitat să le spună jurnaliștilor cât costă concertul pe care acesta urmează să îl organizeze în PMAN cu ocazia zilei de 9 mai. Întrebat direct cât costă evenimentul, dar și prestația interpretei ruse Valeria, șeful statului a preferat să ofere un alt răspuns.

După încheierea marșului organizat de socialiști spre Complexul Memorial „Eternitate”, reporterul Ziarului de Gardă l-a întrebat pe președinte cât va costa concertul de 9 mai. Șeful statului a evitat întrebarea, menționând că în prezent au loc pregătiri pentru eveniment.

Pentru că anterior a evitat să precizeze cine va achita și prestația interpretei ruse Valeria, reporterul ZdG l-a întrebat pe președinte dacă aceasta ar urma să evolueze gratuit la Chișinău și la Bălți. De această dată, președintele a avut un răspuns la fel de vag: „Sperăm că într-o oră, o oră și jumătate, ajunge la Chișinău. Mai sunt întrebări?”

În acest an, Igor Dodon o are drept invitată pentru concertele din 9 mai, pe cântăreața rusă, Valeria. Acesta este o susținătoare aprigă a lui Vladimir Putin și a politicii acestuia, motiv pentru care i s-a interzis accesul pe teritoriul Ucrainei și a ajuns în lista neagră a Ministerului de Externe al Letoniei.

Cât costă concertele Valeriei?

Deși Igor Dodon s-a lăudat că Valeria este invitata sa la concertele din 9 mai de la Chișinău și Bălți, acesta nu a menționat din ce surse va fi achitată prestația cântăreței.

Potrivit yandex.ru, Valeria face per concert de la 20 de mii la 40 de mii de dolari. Pentru serbările corporative, aceasta primește de la 30 la 50 de mii de dolari.

Despre artiștii invitați anul trecut, Oleg Gazmanov și Denis Maidanov, Dodon a spus că i-au cântat pe gratis, întrucât îi sunt prieteni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *