VIDEO/ Ce spun Maia Laguta și Aurel Bucureanu despre prezența susținătorilor lui Ilan Șor în PMAN

Maia Laguta și-a făcut apariția în Piața Marii Adunări Naționale în jurul orei 12.00 și s-a arătat „nedumerită” de prezența susținătorilor Partidului Șor. Un trecător nemulțumit a acuzat-o că este „omul lui Plahotniuc și Voronin”. Aurel Bucureanu a declarat că a fost telefonat de „mai multe persoane” care și-au manifestat interesul să participe la „protestul împotriva scumpirii prețurilor la carburanți” și că a permis tuturor doritorilor să vină.

Bucureanu a declarat pentru Ziarul de Gardă că nu este organizatorul concertului și nici aparatajul nu-i aparține.

Întrebat de ce a ales să protesteze împotriva scumpirii carburanților cu muzică și voie bună, Viorel Bucureanu ne-a sugerat să „așteptăm finalul” și vom vedea.

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *