Un nou secretar de stat la Ministerul Finanţelor. Cine va ocupa această funcţie

Violeta Lazăr este noul secretar de stat de la Ministerul Finanţelor. Tot astăzi, cabinetul de miniștri și-a numit în funcții reprezentanții din mai multe regiuni ale R. Moldova.

Potrivit ministrului Finanțelor, Natalia Gavrilița, Viorelia Lazăr, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT şi va fi responsabilă de dezvoltarea sistemului de achiziții electronice.

Totodată, executivul a numit astăzi patru șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat și anume:

 • Cristina Tîșcu – șefă a oficiului Chișinău, reprezentantă a Cancelariei de Stat
 • Vitalie Nogali – șef al oficiului Bălți, reprezentant al Cancelariei de Stat
 • Mihail Țurcan – șef al oficiului Căușeni, reprezentant al Cancelariei de Stat
 • Piotr Manol – șef al oficiului Comrat, reprezentant al Cancelariei de Stat.
 • Oleg Maler – șef al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. Ovidiu Feleanu

  E o comedie de prost gust cu numirile acestea de secretari de stat.
  Haideți să-i zicem verde-n ochi, Viorelia Lazăr este omul cel mai puțin recomandat pentru o poziție de demnitate publică într-un guvern reformator. Fiind toți 20 de ani nu atât în sfera IT, cât chiar patron a unui salon de calculatoare și ridicându-se mult pe vânzări către proiecte ONG și structuri guvernamentale.
  Mai mult, ea nu avea simțul justiției, bucurându-se nespus când Filat a fost arestat la ședința Parlamentului. Ea nu percepea că acea „justiție” era lipsită de justiție. Sau împărtășește aceleași principii.
  Deopotrivă cu „biografia” ministrei justiției, guvernarea actuală devine tot mai puțin credibilă în privința reformelor. Deci, noi – oamenii care au amânat plecarea din țară, vom relua pregătirile pentru a ajunge într-i țară cu principii mai echitabile, cât de tare nu ne-ar durea inima pentru Țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *