Un nou secretar de stat la Ministerul Finanţelor. Cine va ocupa această funcţie

Violeta Lazăr este noul secretar de stat de la Ministerul Finanţelor. Tot astăzi, cabinetul de miniștri și-a numit în funcții reprezentanții din mai multe regiuni ale R. Moldova.

Potrivit ministrului Finanțelor, Natalia Gavrilița, Viorelia Lazăr, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT şi va fi responsabilă de dezvoltarea sistemului de achiziții electronice.

Totodată, executivul a numit astăzi patru șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat și anume:

  • Cristina Tîșcu – șefă a oficiului Chișinău, reprezentantă a Cancelariei de Stat
  • Vitalie Nogali – șef al oficiului Bălți, reprezentant al Cancelariei de Stat
  • Mihail Țurcan – șef al oficiului Căușeni, reprezentant al Cancelariei de Stat
  • Piotr Manol – șef al oficiului Comrat, reprezentant al Cancelariei de Stat.
  • Oleg Maler – șef al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *