Un avion de pe ruta Chișinău-Frankfurt s-a întors din drum după ce a apărut o fisură pe parbriz

O aeronavă a companiei Air Moldova, care opera zborul pe ruta Chișinău – Frankfurt, a făcut cale întoarsă din cauza unei fisuri apărute în parbriz. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 6 august, după ce avionul a decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Potrivit companiei, nici un pasager sau membru al echipajului nu a avut de suferit, iar decizia de a întoarce aeronava înapoi pe aeroport respectă procedura și normele de siguranță.

„Aeronava a aterizat în deplina siguranță, pasagerii au fost debarcați şi urmează să fie transportaţi spre destinaţia iniţială pe parcursul acestei zile. La bordul aeronavei se aflau 130 de pasageri”, informează Air Moldova.

Nu este pentru prima dată când avioanele acestei companii fac cale întoarsă din cauza fisurilor apărute pe parbriz. ZdG a contactat compania Air Moldova pentru a solicita informații despre cauza acestor incidente. Purtătorul de cuvânt al Air Moldova nu ne-a putut oferi detalii și a menționat că va reveni în scurt timp cu o reacție după ce va contacta responsabilii în acest caz.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *