Primarul orașului Sângera a fost găsit împușcat în cap

Primarul orașului Sângera din municipiul Chișinău, Mihai Lari, a fost găsit împușcat în cap, azi-dimineață. Cauza preliminară a decesului, potrivit Poliției, este un suicid. Poliţia cercetează toate circumstanțele producerii incidentului mortal.

Lari a fost  şef la Direcția Implementare și supervizarea proiectelor în cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului mun.Chișinău în perioada 1999-2009 şi 2010-2015. Mihai Lari a fost primar al orașului Sângera şi  în perioada anilor 1993 – 1999, dar și primar interimar al localității, în perioada 2009-2010.

Lari avea 55 de ani era inginer de profesie. A fost ales primar al oraşului Sângera din anul 2015, din partea Partidului Liberal. 

 

Sursa foto: singera.md

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *