Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (PREMII) Concursul tehnologiilor: harta electronică…

(PREMII) Concursul tehnologiilor: harta electronică a abonaților și aparat de zbor cadou

Ziarul de Gardă invită cetățenii R.Moldova să ia parte la campania de abonare și să încurajeze cât mai mulți oameni să citească edițiile tipărite ale ZdG în limbile română și rusă. Pentru cei mai activi abonați și promotori ai investigațiilor jurnalistice redacția oferă 32 de premii, inclusiv o dronă.

Echipa Ziarului de Gardă lansează campania de abonare a instituțiilor de învățământ din toată R. Moldova la ziare. Fiecare bibliotecă școlară merită să aibă o colecție de ziare, fiecare învățător trebuie să se informeze, fiecare elev poate fi încurajat să citească. Fiecare fost elev poate dona un abonament pentru școala sa.

Acum abonarea școlilor din orice localitate a R. Moldova se poate face on-line, iar poștașii vor duce ziarul în fiecare săptămână direct la școală selectată de abonați. Pentru a abona o școală, vă recomandăm să parcurgeți următorii pași:

  1. Accesați harta școlilor.
  2. Găsiți școala dorită și verificați dacă este abonată. (Recomandăm să utilizați opțiunea CTRL+F și să căutați școala după numele pe care îl poartă sau după localitate).
  3. După ce ați identificat școala, accesați abonare.md și perfectați abonamentul.​
  4. După perfectarea abonamentului, redacția va actualiza harta, menționând pe hartă că abonamentul este deja realizat.
  5.  Pentru a găsi codul poștal al localității accesați acest link.

În caz că doriți să abonați școala și:

  • nu puteți găsi adresa
  • ați abonat-o prin intermediul oficiului poștal
  • școala este deja abonată, iar pe hartă nu au fost făcute modificările ,

vă rugăm să ne scrieți un email la adresa zdg.abonare@gmail.com

Fiecare abonament realizat (pentru o școală sau orice persoană fizică sau juridică) intră automat în concursul celor 32 de premii: 1 mini-dronă, 1 boxă bluetooth, vouchere pentru seturi de cărți și câte 13 tricouri și genți eco cu însemnele ZdG, dat fiind faptul că în acest an redacția noastră a împlinit 13 ani.

PS: Această hartă este un proiect pilot de cartografiere a tuturor instituțiilor de învățământ preuniversitar din Republica Moldova. Datele utilizate pentru crearea hărții nu au fost actualizate de mulți ani, iar localizarea lor pe hartă poate fi greșită, însă putem să ajustăm harta împreună.

 

Created using Visme. An easy-to-use Infographic Maker.