Meteorologii au emis cod galben de schimbare bruscă a vremii

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare meteorologică pentru perioada 23 – 24 februarie, care va fi valabilă pe întreg teritoriul țării.

Potrivit meteorologilor, în această perioadă va fi atestată o schimbare bruscă a vremii.

„În legătură cu deplasarea unei mase de aer rece de origine arctică pe 23.02 temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-8°C”, se precizează în avertismentul emis de Serviciul Hidrometeorologic de stat.

Conform prognozei meteorologilor, pe parcursul zilei de mâine, 24 februarie, va fi înregistrată o minimă de -5 grade și o maximă de 0 grade.

Foto: ziarmm.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *