Lucrările de reparație a cantinei Şcolii speciale Nr. 12, efectuate în comun cu militarii americani, au ajuns la final

Lucrările de reparație a cantinei Şcolii speciale Nr. 12 pentru copiii hipoacuzici din Chișinău, efectuate de militarii Escadrilei 123 de construcții civile și industriale, Forțe Aeriene SUA împreună cu geniștii Batalionului de Geniu “Codru” au ajuns la final, informează Ministerul Apărării al R. Moldova.

Renovarea face parte dintr-un proiect umanitar implementat de Guvernul american în Republica Moldova.

Anterior, ZdG a scris despre unul dintre militarii americani  implicați în acest proiect. 

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *