Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Maia Sandu și-a exercitat…

VIDEO Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot: „Dragi cetățeni, toată puterea este în mâinele voastre. Aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au sărăcit și care v-au alungat de acasă”

Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al R. Moldova și-a exercitat dreptul la vot.

„Dragi cetățeni azi este ziua voastră. Toată puterea este în mâinele voastre. Aveti puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au sărăcit si care v-au alungat de acasă. Azi decidem cum vom trăi in următorii ani. Eu am votat pentru schimbare,pentru o Moldovă care vatrăi bine. Am votat pentru țară de care să fim mândri”, a declarat Maia Sandu.

Astăzi, 15 noiembrie 2020, are loc cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile președintelui R. Moldova. Cetățenii R. Moldova își vor alege președintele dintre doi candidați care au obținut cele mai multe voturi în primul tur: Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate și Igor Dodon, candidat independent, susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova. Spre deosebire de primul tur, când a fost necesară prezența a cel puțin ⅓ din alegătorii înscriși în listele electorale, în turul doi de scrutin, alegerile se vor declara valabile, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri.