(Foto & Video) Strada 31 August 1989, împânzită de crengi tăiate

Circulația rutieră pe strada 31 August 1989 din Chișinău este suspendată. Asta pentru că au loc lucrări de curățare a arborilor. Astfel, drumul este împânzit cu crengi tăiate și mai mulți lucrători de la Spații Verzi.

Primăria municipiului Chișinău a trimis un comunicat de presă prin care anunța că în zilele de 2 și 3 noiembrie 2017, orele 07.00 – 17.00, va fi sistată circulația rutieră pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Al. Pușkin, în legătură cu executarea lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor.

„Serviciile municipale de profil planifică curățarea a 58 de arbori și tăierea a 2 copaci bolnavi, care și-au pierdut din aspectul estetic. În perioada menționată, transportul public care traversează strada 31 August 1989, va circula pe traseu modificat:

Troleibuze
rutele nr. 7, nr. 11, nr. 16, nr. 25: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite;
ruta nr. 30: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze
rutele nr. 20 și nr. 26 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Mihail Kogălniceanu, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze
rutele nr. 101, nr. 103 și nr. 114 vor circula de pe str. 31 August 1989 pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. Mihail Kogălniceanu, str. Alexandr Pușkin, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară”, se arată în comunicatul emis de Primărie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *