(foto/video) Pasagerii cursei Chișinău-Frankfurt, ținuți timp de o oră în autobuz pe aeroport. Cum explică Air Moldova

După ce s-au înregistrat la cursă și au urcat în autobuzul care urma să-i transfere la bordul avionului, pasagerii zborului Chișinău-Frankfurt, operat de compania aeriană Air Moldova, au fost nevoiți să aștepte mai bine de o oră în interiorul vehiculului de transport, fără a le fi explicat motivul, pentru ca ulterior să fie întorși în sediul Aeroportului Internațional Chișinău. Avionul urma să decoleze la ora 13.00, pasagerii au fost anunțați însă că zborul se reține din motive tehnice. Contactată, PR managerul companiei Air Moldova a explicat că motivul amânării cursei este o „defecțiune tehnică minoră”.

Unul dintre pasagerii cursei Chișinău-Frankfurt a precizat pentru ZdG că persoanele au fost ținute aproximativ o oră în autobuz fără a li se explica motivul reținerii, după care au fost anunțați că există o problemă de ordin tehnic.

Contactată, Mihaela Josan, PR managerul Air Moldova, a confirmat că zobrul se reține pentru o perioadă neterminată din cauza unei „defecțiuni tehnice minore”. Aceasta recunoaște faptul că pasagerii au fost nevoiți să aștepte în autobuz, dar spune că nu cunoaște cât timp.

„Nu știu cât va dura înlăturarea defecțiunii, probabil nu foarte mult. Pasagerii au fost debarcați și așteaptă în sală”, a explicat angajata, precizând că nu se cunoaște dacă pasagerii vor zbura cu aeronava respectivă sau cu un alt avion. Angajata Air Moldova spune că este vorba despre 80 de pasageri.

Zborul se reține cel puțin până la ora 16:45, potrivit orarului afișat pe pagina Aeroportului Internațional Chișinău.

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *