(FOTO/VIDEO) Incendiul de la Telecentru în imagini. Lupta pompierilor cu focul

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, 20 aprilie, pe acoperișul Institutului de Microbiologie şi Biotehnologie al Academiei de Științe, amplasat pe str. Academiei din cartierul Telecentru al municipiului Chișinău. Ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă spune că nicio persoană nu a avut de suferit, din informațiile pe care le deține la acest moment.

Liliana Pușcașu, ofiţer de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), a declarat pentru ZdG că la incendiul din cartierul Telecentru al capitalei, acolo unde a luat foc acoperișul Institutului de Microbiologie şi Biotehnologie al Academiei de Științe, a fost dislocată întreaga garnizoană a Direcției Situații Excepționale din Chișinău, 14 autospeciale și 100 de persoane, iar la această oră focul a fost localizat și are loc lichidarea completă a incendiului.

Citiți și:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *