Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Ploaie torențială în capitală:…

FOTO Ploaie torențială în capitală: mai multe străzi, inundate. Conducerea Primăriei: „Situația se va complica. Toate echipele municipale sunt dislocate pentru a gestiona situația”

Ploaia torențială din capitală a creat în câteva minute adevărate șuvoaie pe mai multe străzi, trotuarele au fost inundate, iar pe lângă nămolul adunat, pe unele porțiuni de drum au apărut și găuri uriașe. Pe unele străzi au cedat și gurile de canalizare, de unde apa tîșnește ca din havuz.

Situația este gravă, dar se poate complica și mai mult, susține conducerea Primăriei Chișinău, care într-un mesaj pe Facebook, menționează că toate echipele municipale sunt dislocate pe teren pentru a gestiona situația.

„Toate echipele municipale sunt dislocate pentru a gestiona situația în teren. Situația urmează să se complice conform prognozelor meteorologilor. Facem tot posibilul să gestionăm lucrurile”, a menționat edilul capitalei, Ion Ceban, pe Facebook.

Una dintre străzile afectate de-a lungul anilor rămâne a fi strada Albișoara, care după fiecare ploaie este practic înghițită de ape.

Meteorologii au emis cod galben de instabilitate atmosferică, acesta fiind valabit, cel puțin, pe parcursul întregii zilei de marți, 29 septembrie.