Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Incendiu la un depozit…

FOTO Incendiu la un depozit din Ghidighici. 62 de salvatori și pompieri, la fața locului

Sursa foto: IGSU

Un incendiu puternic a avut loc luni, 21 august, la un depozit în localitatea Ghidighici din municipiul Chișinău. Pompierii au stabilit că focul a afectat 400 de metri pătrați din suprafața totală a depozitului și un camion.

Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost trimise opt autospeciale de intervenție cu un efectiv de 62 de salvatori și pompieri, conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„(…) Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:06. Potrivit primelor informații înregistrate, pe teritoriul unui depozit cu suprafața totală de 2 mii de metri pătrați, flăcările au cuprins circa 200 paleți din lemn. Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost trimise 8 autospeciale de intervenție cu un efectiv de 62 de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat 400 metri pătrați din suprafața totală a depozitului și un autocamion. Datorită intervenției operative a salvatorilor, restul depozitului unde este păstrată tehnică specializată, nu a fost afectat de foc”, se spune într-un comunicat al IGSU.

Sursa foto: IGSU

Pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior.